AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Uskonnollisuus -EI, EI islami! Se on niin hyvä, vaan tämä meidän ...

Ruåttin vallan aikana meitä pelkällä kirkon miekkan pistopelotuksella, ruoskinnalla ja tappamisella hallittiin 700 vuotta. Uudet isännät Romanovit, antoivat sen jatkua sata vuotta.

Sitten 1918 tuli isännät ”koti-uskonto-isämaa” aatteineen. Sama toistamieltä olevan tappaminen ja pelotus jatkui. Kyllä sellaisesta Saatanan menosta arvet jäävät genetiikan herkkään karttaan, koskemattoman Suomineidon sisälantiossa.

Hallituksessahan on Timo Soini -raamatun suurtulkitsija, joka löysi 8.8.2014 blogissaan heti Israelille oikeutuksen vallata maata ja alistaa muita ali-ihmisiä valtaansa. Samalla hän luki siitä katollisesta opuksestaan, että itse jumala on antanut oikeuden Israelille pitää keskitysleiriä. Kyllä tämä alkaa näkyä Suomen hallintakulttuurissa jo ennen loppuansa.

Raamatut pöydällä ennen kepun vuosikokousta oli Sipilääkin syväpintasuurhaastattelussa kuvattu. Taas oli se Tuomo-poikakin tekstissä, kuten jo kymmenenä kertana aikaisemminkin. Se vetää vielä lukijaansa, kun Sipilällä on ongelmia kansaan päin.

Väyrynen on oikeassa! Nykykepu muistuttaa CDU:ta Saksassa, ääriajatuksiensa viljelijänä ja menneisyyden perintönsä hukanneena.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Meillä muuten on ollut islaminuskoisia jo yli 100 vuotta vaan ei ennen nykypäiviä islamisteja, se kannattaisi muistaa.
Järvenpäässä lienee Suomen vanhin moskeija, ei ongelmia.
Luterilaisuus ja katolilaisuus vaativat suomalaistakin verta paljon 1600-luvulla. No valtapolitiikkaahan se uskonnon varjolla oli.
Nykyhistoriantutkimus on muuten tullut siihen tulokseen, että ortodoksisuutta oli jo paljon ennen ristiretkiä Suomen alueella mutta kun se luokiteltiin pakanauskonnoksi.

Aulis Saarijärvi

Konstantus Suuri ja hallintopoikajatkajansa Itä-Roomassa, eli Bysantissa laittoivat jo 400 -luvulla kaupustelijansa ja pappinsa Mustaamerta ja sen suuria laskujokia pohjoiseen valloitusvaelluksille. Kauppapaikat Volgan, Donin ja latvavirtojensa rannoilla olivat myös uskonnon ja politiikan hallinnossa. Ensimmäisen ortouskoajatukset olivat luultavasti 500 vuotta Rooman pulinaa aikaisemmin Laatokan rannoilla, sekä Vienanmerellä. Kolikko- ja pikkuesineläydöt tätä ajatusta tukevat.
Sekasorron vuoksi Konstanttinopolissa toiminta oli pohjoisessa perin vaihtelevaista. Oli Laatokasta ja pohjoisempaa vain länteen niin suuret erämaat, ettei sieltä kannattanut pakko kääntää luonnonuskovaisia saameja, pirkkalaisia, karjalaisia ja muita Bysanttiin.

Toimituksen poiminnat