AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Painokoneita on ennenkin hävitetty moukarein!

Keltainen lehdistö on vetänyt niin monta vihjailevaa vihakirjoitusta, puolitotuutta maailman politiikasta, tapahtumsta lähellämme, että … jumala kyllä näkee ja kuulee kaiken sinisessä taivaassa! Virkkeessä on ironiaa ja satiiria, yhdessä draaman joukossa.

Puolet keltaisen lehdistön toi­mittajista istuisi syytettynä totuuden vääristämisestä tämän kesän uutisoinnin perusteella. Se edellyttäisi olevan sitä ihmisarvoa arvopohjassa oikeuden saleissa! Ei lehdistön tarkoitus ole koskaan ollut aidon tiedon ja tapahtumista kiihkottomasti kertomisen vaatimus.

Tämä JSN on koulukiusaajien oma järjestö, jossa he palkitsevat kieroimmat kiusaajat ja kehuvat heidät opettajille.

Ken on Hemanuksen luentoa kuunnellut, niin tietää, että:

”Tiedonvälitys on säädettyä maailmankuvaa suuntautumisestaan anta­va laitteisto! Lehdistöllä on perustamisestaan saakka ollut ainoastaan omistajilleen voittoa tuottava tarkoitus. Omistaja, joka hallitsee suurimman sanomalehden, hallitsee suurimman ihmisten mielen rakentamisen! Siihen toimintaan ei rehelliset tiedot ja uutiset ole suotavia! Siksi ei pidä uskoa mininkään objektiiviseen tietojen saattamiseen ihmisille!”

Tällainen luentovihkonen tiedoiltaan on vuodelta 1989. Siinä on toki muidenkin ajan ”ajattelijoiden lehdistöopin” suurien nimien mietteitä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat