AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Vielä toisenlaista jäkätystä pressoista ja Trumpista USA:ssa.

”Niin oletan, että kaikki ymmärtävät, että Trumpista ei tule presidenttiä jos Amerikan juutalaiskongressi AJC (Amerikan juutalaiskongressi) ja WJC (Maailman juutalaiskongressi) eivät sitä halua”.

Näin sanoi lakitieteentohtori Jacob Nussbaum, WJC:n tiedottaja 2016 tammikuussa Lontoossa BBC:lle ja jatkoi: ”Siksi herra Trumpin pitää nöyrtyä monissa asioissa juutalaisten edessä!”

 

Jo Nixon sanoo häviämistään presidentin vaaleista Kennedylle 1960 suunnilleen kaiketi todellisissa muistelmissaan:

"Meillä ei äänestäjä ymmärrä yhtään mitään! Meillä USA:ssa mafia ja juutalaiskongressit ovat äänestäjää ohjaamassa. He kykenevät ostamaan lehdistä ja elokuvista tarpeeksi monta miljoonaa ääntä näkyvyydellään! Seuraavalla kerralla minä ja ryhmäni tiesimme, mistä apu pitää nöyrästi anella! Minusta tuli helpolla silloin presidentti!"

 

Isi- Bush kävi Israelissa ja Johannesburgissa hakemassa maailman juutalaisyhteisöjen tuen ennen valitsemistaan. Baselissa, Sveitsissä välilaskussa hänelle ilmoitettiin, että hänelle taataan 22 - 25 miljoonaa lisä-ääntä yhteistyöstä.

Tieto kerrottiin Baselin synagogassa. Sen takana oli tämä kokous Julkaistu 6.5.1990 STT, HS: ”Juutalaisten kansainvälinen kattojärjestö Maailman juutalaiskongressi WJC aloittaa monipäiväiset kokouksensa sunnuntaina Berliinissä...”

 

Poju-Bush valmisteli näiltä järjestöiltä neljä vuotta apua ja vannoi palvelevansa halustaan kansainvälistä, juutalaista tarvetta ja päämääriä. Hänkin sai riittävästi ääniä, tosin vasta kun veljensä Jeff peukaloi Floridan äänimääriä miljoonittain. Texasissa sukunsa pystyi mitätöimään Al Coren ääniä autokuormittain. Lopulta niitä ei löytynytkään! Eikö olekin aivan Putinin tapoja?

 

Obaman klaani, johon kiinnitettiin alusta alkaen Clintonin klaanin rikolliset taustat ja tunnetut expressa Bill Clintonin siteet AJC, WJC:hin, sekä Hillaryn suuri halu ulkoministeriksi, oli jo sinänsä rautaa. Lopuksi asettuivat mustien järjestöt ja valkoisten salaseurat mustan Obaman taakse. Viimeistä pitää tietysti ihmetellä. Syynä oli ensimmäisen kierroksen vastaehdokas Mitt Romney.

Mies oli heille epäilyttävä ajatuksissaan. Obama sai siis 51% äänistä, joista hylättiin enemmän tavaraa, kuin Krimin liittämisessä Venäjään.

 

Trump valittiin ja nyt ajattelijat saavat antaa vapaat kädet aivojensa työlle. Trump vielä puolivuotta aikaisemmin tarkoituksella antoi ristiriitaisia lausuntoja Israelin suhteistaan. Kävi siellä syksyllä salaa. Tapasi Netanjahun kahdesti yksityishenkilönä ja lopulta kuulutti olevansa Amerikan kanssa Israelin vankkumaton ystävä ja auttaja!

Se ei vielä muuttanut juutalaisomisteisten lehtien ja TV-kanavien pilkkaa Trumpista. Se teki hänestä kuitenkin raamatturistikansan silmissä siedettävän Clintoniin nähden. Heitä on sentään 200 miljoonaa! Katsokaa USA:n raamattuvyöhykkeen ennusteista, kuinka Trump- kannatus ponnahti niissä osavaltioissa! Se oli saavutus, johon oli pyrittykin. Loppu on tätä nykyhetkeä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat