Tuuliviirisähkö tekee omistajistaan rikkaita! Valtio onneksi köyhtyy.

Mitä valtion verorahoilla pyöritetty Tuuliviiriyhdistys pyrkii tuulivii­risanoillaan kertomaan tuulisähköstä, sen edullisuudesta ja maailmaa pelastavasta kyvystä? Ensin on noin, mutta onkin näin ja todellisuudessa kirjoittamansa asia pitääkin olla niin, sekä näin ja noin, mutta sekin on niin väärin ja vaikeaa!

Tiedämme, että joskus tuulimyllyn tuottamaan kilowattituntiin menee minun veroani suoraan 2,12 senttiä ja tukiaisina 3 senttiä. Myllyt jäävät lopuksi vaikeina haittajätteinä yhteiskunnan purettaviksi. Eikä se maailman pelastuminen näytä olevan kovin erikoinen asia monille linnuille. Mustiin jätesäkkeihin näytetään kiireellä keväisin ja syksyisin kerättävän isojen lintujen, joutsen- ja kurkiraadot Hangontien varressa ja Perämeren rannalla. Kuvamateriaalia näyttää riittävä aiheesta monilla kuvaajilla, jos/kun haluaa sitä sitten uskoa ja miettiä sitäkin.

Pitää olla saatanalliset geenit, että osaa noin valheen tiedottajana vieäntee ja kieäntee, vongautteen. Täytyy tuulimyllytiedottajien olla sanomatta rehellistä mielipidettä julkisuudessa ja haastatteluissa. Tukiaisrahaa sentään sataa Osuuskaupan kassaan veroista melko kilinällä sekunnissa myllyjen seistessäkin.

Mielipide, jos tässä tuulimyllyasiassa on, niin se on saksittu Herttasarjoista ja Korkeajännityksistä sekoittaen niiden pu­hekuplat HS:n Saskan kirjoituksiin! Sitä ei ole järjellä, eikä teknisellä tutkimuksella tehty! Tuuliviirimiesten suvut ja SOK rikastuvat kuitenkin melkoista vauhtia verorahoistamme.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu