AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

500 Sari Sairaanhoitajille! 100 alle tonnin eläkeläisille kuussa!

Kovin on vähästä kiinni nykyään siltasaarelaisten, torkkelimäkeläisten ja karhupuistolaisten ajattelu ja käsitys maailmasta, jos se on kiinni toukoaaltovihreydestä, polkupyörästä, Hai-saappaista ja itujen syönnin hegemoniasta!

Se toki näkyy alueen äänestyskäyttäytymisen kartasta ja valitsemiensa val­tuutettujen käytöksestäkin. Aalto tosin taisi mennä Rööperiin ja muut "ajattelijat" asuu Etu-Töölön jugendtaloja.

Poika-Borg, maamme virallinen politiikan ja äänestämisen professorikäy­töstietäjä, kertoi radiossa, että aikoinaan Siilinjärven täpinämiehen lupaus sairaanhoitajille 500 euroa kuussa mu­kaan, toi Helsingin ja Uudenmaan äänestysalueella kokoomukselle 8 000 – 9 000 lisä-ääntä. Tervey­denhoito ja sosiaalialan naisista tuli kokoomukselle 16 000 – 18 000 lisä-ääntä koko maassa.

Melkoinen aatemaailman muutos jotenkin järkevillä naisilla valheellisesta huudahduksesta , että ”Kyllä 500 euroa kuussa pitää lisää tulla palkkaa Sari Sairaanhoitajalle!” Nyt on naurettu ja ketsiä tuotettu TV:n viikkoja Antti Rinteen heitosta, että satanen eläkettä lisää alle tonnin kuukausieläkkeisiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"... satanen eläkettä lisää alle tonnin kuukausieläkkeisiin."

Tuollainen vaatimus kuulostaa tosiaan silkalta vaalien alla harjoitettavalta huulenheitolta. Jos pieneläkeläisten tulotasoa haluttaisiin vakavasti kohentaa, niin asiallinen ehdotus olisi takuueläkkeen (nyk. 780 euroa) korottaminen -- vaikka sitten tuhanteen euroon.

Toimituksen poiminnat