Ihmisarvon arvopohjan loputon pohja!

Harvoin meillä on ollut yhtä sotakiihkoinen ja palavasilmäi­nen sotalelun perään oleva ministeri, kuin tämä Niinistö -siis Niinistön Jussi. Onko se hyvä vai ennuste huonosta ajasta? Aikoinaan Österman, Walden ja Valve, sekä Niukkanen voisivat vetää vertoja Jussille. Noiden kolmen mainitun jäljiltä olimmekin sodassa. Myöhemmin ”riemuisa sotavoittomme” oli silloin Hitler – Mannerheimin sotator­juntasotavoittomme jälkeen 1941 – 1944. Suomi menetti rangaistuspotkuissa tosin äärimmäisen tärkeän yhteytemme Jää­mereen!

Lisäksi Suomi vei vuosia maapallon ympäri olevan junan lasteineen sotakorvauksia. Meni jotakin muutakin Sovjetille. Ministerimme, ettei vain presidenttimmekin sentään 2018 meluaa Helsingissä kv. lehdistölle, ettei Stalin voittanut, vaan me voitimme toisen maailmansodan.

Mistä sikiää tämä tyhmyys? Stalin vei linjat suoraksi kartalla. Tyhminkin osannee kai miettiä mikä taloudellinen ja maantieteellinen suonenisku se oli Suomelle? Karjaloitahan meillä on nytkin kaksi, yksi poh­joisessa ja toinen etelässä. Luvatut Molenskit puuttuvat, sekä muut haaveen kultahiekkarannoilta Krimiltä ja Uralin takaa.

Vasemmistopuolueita vastaan näyttää somessa kirjoittavan ja hyökkäävän nyt kansan alempi keskiluokka ja alin luokka. Juu­ri ne, joille ay ja sosialistit 95 vuotta ovat väittäneet etuja työelämään tuoneen. Sosiaalisen – sekä terveyshuollon, eläkejärjestelmän, sekä koulutuksen maahan ovat nostaneet, yhdessä tehdasvallan. Tämän sakin kakaratkin ovat yhteiskunnan rahoilla maistereiksi vääntäneet.

Nyt he onneksi jo kirkuvat Orpon Petterin kokoomuksen johtoon jatkoajalle! Tuon alimman kansanluokan yksilöt näyttävät todellakin uskovan, että kartano­herrat, neuvokset ja rikkaat terveydenhoidon ja yliopistokoulutuksen laitokset Suomeen saivat aikaan! Siihen uskomuksen tietoon riittää lauantai-iltana TV:ssä heitetty vitsi räkättävän nauravan naaman huippuosaajanäyttelijältä!

 

 

Täydennän kommentojian luettavaksi lisää:

Pekka Näräsen maailmaan haukun sitten vielä vasemmiston tarkemmin, että pekoilla ei ole aihetta taas minua kommunistiksi haukkua.

Meillä on kommarien perinnejärjestön vasemmistoliiton johdossa Li Andersson. Nainen, joka tullee kaksikielisestä perheestä, kannattaen jyrkkää pakkoruotsia, sukupuoletonta ihmistä ja muuta sellaista mukavaa. Siinä rautakourahitsarilla on kestämistä.

Aikaisempi papin poikapuheenjohtaja Paavo Arhinmäki leveili sillä tiedolla, ettei ole lukenut ikinä eläessään ainuttakaan sosialismin perusteosta, ei välitä jostakin marxismin teorioista, vaan potkupallosta. Siinäkin oli sorvarilla kai ihannemies johtajanaan?

Niistä Suvi Siimeksiestä ja muista en viitsi vääntää vitsiäkään, he tekivät niitä itse joka päivä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu