AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Käärmemielinen mies on haluttu johtoon!

Kyllä ALV on suurin nettovero jokaiselle, joka ostaa palvelun ja tuotteen! Se on sitä karkeimmassa muodossaan, vaikka blonditoimittajat ei sitä kirjoita keltaiseen! Sen maksaa räkänokkainen ypäjäläiskakarakin tikkunekustaan ja Harkimon poika. Lisäksi vielä on makeisveronkin.

Tämä on tiedoksi iltapäivälehtitoimittajille, jotka vuodesta toiseen kirjoittavat että 65% veroistamme maksaa 50 000 rikkainta Suomessa!

Miljardi kun otetaan velkaa ja sen pannaan valtakunnan tarpeelliseen infraan, tai kannattavan vientituotteen valmistuksen aloitukseen, niin se kannattaa kansantuotteena, synnyttää työpaikkoja ja nettoveronmaksajia.

Se ei kannata, että otetaan miljardi velkaa ja annetaan se Kreikkaan (saksalais - kv-pankeille), tai Helsingissä vellovalla afrikkalaismassalle. Lisäksi sen kreikkamiljadrien säkin perään nyt Sipilä, Orpo ja Soini on työntämässä toisen ja kolmannenkin, ollaksemme EU:n parhaat pyllynnuolijat. Englanti sanelee mitä he vaativat, nyt tai viitsii EU:lta erottuaan pyytää.

Meillä juoksee tämä SOS surkimussakki kerskumassa velkarahoilla! Kannattavaa on myös, että otetaan pois hieman satojen miljoonien osinkoja jakavilta pörssiyhtiöiltä tarpeettomat innovaatiotuet (890 milj.), vientituet (320) ja vaikkapa tuotekehitystuet (430). Siinäpä olisi jo 1 690 miljoonaa koossa ja 310 miljoonaa ns ”kehitysavusta”, niin 2 000 miljoonaa jo olisi kasassa.

Tuolla rahalla valtion kassassa jo pelastettaisiin muutamia kymmeniä tuhansia vanhuksia kidutetulta kuolemalta lääkityksen ja hoiton puutteessa. Asfaltoitaisiin kymmenen tärkeintä valtatietämme. Ettei köyhä ajaisi saatanan kallista autoaan 15 senttiä syviin kuoppiin rikki 2, 4, 5, 8 ja 9 pääteillämme enää.

Messias Sipilä nostaa kehuissaan Suomen Japanin Euroopaksi köyhien, sairaiden, eläkeläisten, syrjäytyneiden ja työttömien voimalla! Sitten tulee kesän toiset Tuomo-poikaitkut julkisesti järjestetyille kameroille ja valitulle papistolle. Lopuksi mulkoilut kulmien alta, että meneehän tämä mukavasti ja hymyilen päälle. Rummutetaan tieto, että työllisyysaste nostettiin pikailveilyllä ja onnistuneella tilastopeukaloinnilla 72%.

Eläköön heille, Hurstille ja köyhien leipäkeskuksille jotka anelevat almuja turhaan herliiniltä ja wahlroosilta nälkää näkeville suomalaisille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat