AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Taloustilastoilla valehdellaan aina!

Taloustilastoilla valehdellaan on paras otsikko. Lisäksi julkinen hokema ”työikäinen väestö vanhenee” ja "meille kypsyy yli miljoonan vanhuksen tuottamaton reservi", valehtelee. Totuus on, että koko väestö vanhenee heti syntymästä saakka. Vanha suomalaisperäinen väestö kuolee pois nopeammin, kuin kantaväestön syntyvyys on.

Työeläkerahastot ovat milloin 198 tai 120 miljardia, riippuen pankkirien määräämistä suhdanteista. Niiden rahastoilla, jos olisi 2000 vuonna sijoitettu 160 miljardia vanadiumiin, ostamalla se maailmalta pois, niin arvon nousi olisi yli kaksisataakahdeksankymmentä miljardia nyt. Sillä olisi Talvivaarat voitu jättää uinumaan ja vesistöt jääneet parempaan kuntoon. Eikä valtion olisi miljoonia tarvinnut yhdelle suvulla maksaa maasta poislähtöön.

Meidän olisi 2000 – 2001 eläkerahastojen sadalla miljardilla kannattanut ostaa laivalastillinen kultaa halpaan aikaan 29 990 € kilo. Nyt kulta hinnassaan nousee ja lienee nyt 34 300€. Ei tule alaspäin seuraavaan 30 vuoteen enää alle 1 000$ unssi!

Ei tarvitsisi Varman ja Ilmarisen elättää kymmeniä ”salkunhoitajia” ja kymmeniä ”tulevaisuuden arvaajia” palatseissaan. Kiina ostaa kultaa ja pitää huolen nousevasta hinnasta. Kiina varastoi jo kultaa käsittämättömät määrät! Se aikoo 30 - 50 vuoden janalla määrätä kullan maailmanmarkkinahinnan. Ainoastaan Venäjä voi olla siinä asiassa jarruna suurilla kultaholveillaan. Edellyttäen, ettei yhdessä yössä rikastuneet ei-goijmsuvut ole niitä jo lennättäneet Välimeren pohjukkaan. Hovorovskin rahtikone ehti lähteä Kyprokselle aikoinaan, mutta mies jäi Putinin käsiin kentällä.

Muutama asia kullasta, jos joku ei tajua, tai usko sen voimaa:

- Kullan käsitteellinen arvo on kullassa, siis materiaalissa itsessään. Se ei ole värillä painettua paperia.

- Kultaa käytetään laajasti maailmalla. Sitä käytetään sijoituskohteena, korujen valmistukseen, elektroniikassa ja sadoilla eri teollisuuden aloilla kiihtyvästi.

- Kullan arvoa ei pystytä kumoamaan millään YK:n, USA:n, EU:n, eikä uskonnon päätöksillä.

- Koska kulta ei ole yhdenkään maan oma rahayksikkö, niin siitä ei voida tehdä minkäänlaisia poliittisia, uskonnollisia, tai mielipidepäätöksiä, joilla sen arvo ja oleminen maailmassa hävitettäisiin, eli nollattasiin.

- Kultaa ei voi devalvoida, joskin se voi revalvoitua suhteessa maailman setelistöön.

- Kullan arvoa ei voi tarkoituksenmukaisesti mitenkään alentaa suhteessa valtioiden valuuttoihin. Se on aina olemukseltaan niiden yläpuolella ja saavuttamattomissa.

- Kulta on ollut arvostuksen ja vaihdannanväline jo kuusi tuhatta vuotta, eikä tälle ole mitään muutosta näköpiirissä.

Tämänkin osaa tilastoista vain lukea se impivaaralainen moukka, joka ei ole tylsistänyt päätään kokonaan YLE:n ohjelmilla, tai valheellisten moskalehtien ulkomaisilla suomennosuutisilla.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

https://www.etk.fi/blogit/miksi-elakerahastojen-an...

Eläkeverot eivät enää riitä kattamaan eläkemenoja. Ne ovat nyt 24,5% palkkasummasta.

Eläkerahastojen pitäisi myös edelleen kasvaa.

https://www.tela.fi/tyoelakerahan_kiertokulku

Toimituksen poiminnat