AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Antoi unessa nähdä vaihtoehdon tapahtumille! Kertoi, että EU on pahempaa.

Totta lienee, että loistavien kansanjohtajien, Hitlerin ja Mannerheimin, viedessä rajat Uralin taakse, maailma olisi aivan toinen nyt.

Hirohito ja Hitler olisivat jakaneet Aasian, osaksi Lähi-idän öljyn. Pohjoisen Afrikan pitäisi Suur-Saksa. Kaukoitää ja osaa Siperiaa hallinnoisi Japani. Se Suur-Saksa olisi 800 – 900 miljoonainen jättiläinen Atlantilta Jäämeren kautta Intianvaltamerelle.

Välimeri, Mustameri ja Kaspiameri olisivat sisämeriä Berliinille. Lähi-idän öljy ja Siperian kaasu olisi Berliinistä ohjattua kauppaa. Pohjoisen Jäämeren rikkaudet jakaisi Japani mukana uskolliset vasallit. Suomi siinä saisi jotakin mannaa kuppiinsa.

USA olisi melko mitätön maatalousmaa, jossa asukkaita 110 – 130 miljoonaa. Se kuuntelisi hyvin tarkkaan jokaiset Saksan ja Japanin toiveet. Etelä-Amerikka olisi Saksan ja Japanin raaka-aineaitta ja huvittelun alue. Eteläinen Afrikka olisi Saksan vasallivaltio, jossa sama poliittinen komento, kuin Berliinissä.

Keskinen Aasia pakotettuna eläisi paimentolaisaikaansa. Suomessa olisi käyttökieli saksa ja Saksan arkiset, yksiviivaiset tavat. Ehkä Hitler olisi sallinut humoristina Väinämöinen Ykkösen tulla Saksasta vasallikuninkaaksi tänne, jos tyhmä kansa niin kuninkaallisia niin tänne haluaa.

Ai juu, Ruotsi olisi vävypoika Göringin armosta pikkuisen parempi vasalli, kuin Suomi. Norjaa johtaisi Nasjonal Samlingin johtaja Vidkun Quisling sukuineen. Baltit olisi siirretty vartioimaan ja kurittamaan Siperian reunamille venäläisiä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Maata ei voi vallata, maa-aluetta kylläkin mutta ei kansaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Toimituksen poiminnat