AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Mitä on se terrorismi ja ISIS?

Jutuupissa on / oli keväällä vielä useita, pitkiä pätkiä, kun ISIS pakenee Raqqaan. Ne olivat heidän oman tuotantonsa laittamia. Satoja valkoisia, uusia Toyota avolava-autoja monta rinnan tulee kaupunkiin. Perässä Toyotan kevytkuorma-autoja ja busseja. Lavat täynnä miehiä, joilla kannettavia FIM05 sinkokalustoa made in USA. Sitä uudempaa mallia on Jane'sin tietojen mukaan myyty vain Saudeihin, Israeliin ja nyt siis ISIS:lle.

 

Toyotan ovat pääosiltaan 2015, -16 mallisia (paljonko Japanille niistä maksetaan ISIS-rahaa kiertoteitse?). Millainen terrorismin tukija Japani todellisuudessa onkaan ollut Lähi-Idässä? Ainakin 50 - 60 avolavalle on kiinteästi kiinnitetty uusin lasertoiminen tankkituho-ohjuslaukaisin, sekä ammuslaatikot. Meilläkin koulutetaan kai 6 kuukautta saman tyyppisiin varusmiehiä, joten ei ole varvastossupojille kai auennut heti ensisilmäyksellä? Heillä, Raqqaan pakenevilla, on loppuun ammutut AK:t heitetty pois ja korvattu USA:n M16 malleilla. Joku tietävämpi sanoi niiden olleen Belgiassa valmistettuja. (osa aukeaa vieläkin "Syria war" hakusanalla)

 

Tuota väitettyä Iranin osuutta Syyrian 2017  tappelussa  ihmettelen, kun kaikki heidän finanssi ja muut raha-asiansa on jäädytetty. Ulos ei tavallinen tyyppi saa sieltä viisumia, eikä muukaan kaupankäynti ole toiminut 32 vuoteen! Iranilasiperäistä kalustoa ei USA löydä mistään hiekasta Syyriassa!

 

Toisaalta ei ole järkevinä pidettyjen tahojen tiedossa YK:ssa tai EU:ssa ainuttakaan Iranin tukemaa terroritekoa. Se olisi rummutettu kaikilla läntisillä kielillä ja kanavilla  sataan kertaan suurena uutisena vuorokaudesta toiseen.

 

Saudien tukemina kanavina ja kouluttamina henkilöäinä on alkaen WC-torneista kaikki EU:n räjäytykset ja luultavammin venäläissiviilikoneen räjäyttäminen Siinailla. Ranskan ja Englannin tukeman terrorismin jätän kertomatta, kun tulisi jo pitkää piimää muutenkin isisin alkutaipaleelta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Aulis Saarijärvi

Jep, jep, jep sanoi entinen mies. Jutusta liitteessä ei sittenkään paljastu se todellisuus.
- Kuinka Toyota sai korvaukset tuontiautoistaan mallia 2016, jolla ajetaan saman vuonna sotarikoksia tekemässä videoilla?
- Kumpi ne Japaniin maksoi, USA, vai Saudi-Arabia?
- Lastattiinko niistä osa, tai kaikki Egyptin, vai Israelin satamasta tielle aseissa ja polttoaineessa?
Al Jazeeran videopätkässä on kohta, kun pitkä kolonnna Toyotoja ajaa lännestä, Jordaniasta valtatietä yksi itään ja kääntyvät pohjoiseen Syyriaan. Irakin sotilaat istuvat vaunuissaan ja ovat puuttumatta tilanteeseen risteyksen ympärillä.
Englanninkielisessä toimittajapuheessa esiintyy kaksi kertaa tieto:
"Autot ovat aivan uusia! Lastattu satamasta kolonnaan tällä viikolla."
Länteenpäin satamat ovat Israelin ja seuraavat Egyptin.

PS
Kello 09.09 mietin hetken ja ajattelin, että risteyksen vaunut olivat ehkä Irakin, mutta miehistö ISIS:n. Tämä ei ole huono vaihtoehto. ISIs hallitsi Irakissa tuolloin kapeita valtatiekaistaleita tietulleineen.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Voisivatko lähiöiden parkkialueilla mustaksi maalatut ja ISS tunnuksilla varustetut autot liittyä terrorismiin.

Aulis Saarijärvi

Voivat! Kukaan ei ole viaton maailman pahuuteen ja ihmisen hyvyyteen. Pidä varasi ja suojele kaulaasi.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

- Kun Gaddaffia oltiin syöksemässä, jäädytettiin kaikki Libyan ulkomailla olevat varat (useita miljardeja dollareita).
- Hillary Clinton taivutti Obaman vapauttamaan jäädytetyt varat ja kanavoimaan ne "maltilliselle oppositiolle", joka oli todellisuudessa nykyinen ISIS.
- Kun Gaddaffi oli tapettu, lähti valtavat autokaravaanit Libyasta kohti Syyriaa. Tietenkin nämä näkyivät avaruudesta suoritettavan tiedustelun avulla, mutta USA ei tehnyt mitään - päinvastoin oli iloinen kun saatiin joukkoja Syyriaa vastaan. Joukkoja myös koulutettiin ja kas kumma 98% USAn kouluttamista joukoista siirtyivät ISISiin ja veivät aseet mukanaan.
- USAlla meni spasmat sekaisin, kun ISIS alkoikin sotimaan/valloittamaan alueita myös muualta kuin Syyriasta.
- ISISillä oli myös öljybisnes eli Turkki osti kaiken minkä ISIS pystyi sen rajalle tuomaan. Bisnes loppui kuitenkin siihen, kun aina niin petollinen Putsku pommitutti ISISin öljyautokaravaanit tuusan nuuskaksi.

Tämä ihan näin lyhyesti.
Niinkuin blogisti antoi ymmärtää, on totuus vielä paljon monimutkaisempi ja paljon juontaa juurensa kysymyksiin kuten:
- Miksi Gaddaffista piti päästä eroon?
- Miksi Syyrian hallitus pitää kaataa?

Henry

Aulis Saarijärvi

Libyan lisäksi pitää muistaa, että Tunisian vallankumouksessa pakotettiin maan pitkäaikainen presidentti Zine el-Abidine Ben Ali häipymään iäksi. Saudit ja USA lietsoivat Libyaan, Marokkoon, Jordaniaan, jopa Kirkisiaan saakka levottomuuksia.
Lähi-idän väkirikkain valtio, Egypti saatettiin kaaokseen, jolloin presidentti Hosni Mubarak pantiin myllyyn. Jotenkin laillisten vaalien voittaja presidentti Mohammad Mursi koki armeijan ja CIA:n tekemän saman kohtalon. Vain Syyria jäi puolustamaan presidenttiään ja olemistaan, vaikka olikin pahasti shia ja sunni kiihotuksessa toisiaan vastaan rasistisesti kai. Irak oli USA:n kahdessa suursodassa jo kivikauteen pommitettukin ja täynnä vihaa pursuavaa väestöä. ISIS haali joukkoinsa kaikkialta maailmasta jopa ei-islamilaista hullua tappajaa. Tässä auttoi läntinen lehdistö makeutetuin sankaritarinoin ISIS-sotilaista aluksi mukavasti.
Siksi koko ISIS ja Israel, Saudi, EU ja USA voima kohdistettiin Assadiin. On siis pitkä lista tapettuna, tai vangittuna niitä johtajia, jotka pitivät jollakin tavalla maansa hallinnassa. Saatiin myös se suuri kansainvaellus liikkeelle pohjoiseen Eurooppaan, jota Soros haaveili ja suunnitteli jo vuosituhannen vaihteessa puheessaan. Kuulumme länteen!
Taustalla on öljy ja suuret mineraalirikkaudet, joita olisi halunnut länsi ja Israel Saudin kanssa käyttöönsä. Syyrialla on myös hyvä ja tärkeä strateginen paikka Välimeren pohjukassa, lähellä Bosporin salmea.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Puhumattakaan "öljyputkisodasta".

Ja täällähän kaikki suunniteltiin:
General Wesley Clark: Wars Were Planned - Seven Countries In Five Years

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Henry

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #8

Ja tuon kaveriksi löytyy selkeä video, joka selittää tilanteen hyvin:

EX-MARINE TELLS THE TRUTH ABOUT ISIS!
https://www.youtube.com/watch?v=c-sOnmsWivs

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #9

Hyvä Toni!
Onko täällä jokin jotakin ajattelevakin ihminen ajatellut, miksi ei näitä tietoja ja näkemyksiä jauheta YLE:ssä ja lehdissämme? Linkki ei tietoineen ole ainut netissä. Niitä on sadoittain tarjolla. Estääkö Merja Ylä-Anttilan masinoima päätoimittajalauman "Valheellisen tiedon oikein välittäminen" Vee-vala sen?
Meillä on mm. iltapäivälehdissä toistakymmentä valtavassa "russovihafobiassa" kirjoittavaa toimittajaa. Loput lienevät sitten NATOfiilistä palkkansa nostajaa?

Tämän vuoksi taas kerran kerron, että luen paljon sellaistenkin kielien kirjoituksia joita en osaa, mutta google jotenkin asian kääntää. Tuntuu erikoiselta, että Unkarin lehdestä voi lukea Suomea koskevan hallistupäätöksen, jota täällä ei tiedetä, tai halutua julki.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #10

Suomesta ja monesta muustakin maasta puuttuu media, joka selittäisi asioita tasapuolisesti. Yleensä vain kopioidaan toisten uskomuksia, jotka nekin on johdettu jostakin. Ja näille jutuille etsitään sitten jotakin tukea, kehitetään aasinsiltoja yms.
YLE on nyt kovin huolissaan kuinka jopa heidän omat urheilutoimittajansakin "unohtavat" Putskun kauheudet sen sijaan, että myöntäisivät että MM-järjestelyt on toiminut hyvin tähän saakka. Todella säälittävää.

Vasemmisto päättää mielenosoituksensa useimmiten eduskuntatalon eteen. Aivan väärä osoite.
Pitäisi mennä Pasilaan, YLEn rakennuksen eteen ja myös Hesarin, koska eihän meidän kansan"edustajat" uskalla kertoa totuutta, jos 'virallinen totuus' kertoo satuja, vaan mielummin hymistelevvät mukana tai ovat hiljaa.

Henry

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren Vastaus kommenttiin #10

"Meillä on mm. iltapäivälehdissä toistakymmentä valtavassa "russovihafobiassa" kirjoittavaa toimittajaa."
Tänään kuitenkin lehdet kirjoittavat miten Venäjän rajavartijat ovat pysäyttäneet jalkapalloturisteja Suomen rajalla.
Siis Venäjän rajavartiolaitos huolehtii itärajastamme kun itse emme pysty nykysäännöillä, ehkä ei muutenkaan kun painetta on.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #12

Uutisoinnissahan on ideana saada lukija kuvittelemaan, että Venäjä teki taas jotakin kauheaa väärin. Samalla ajatuskuva tekstiin, että se on niin kansainvälisesti kiellettyä.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Gaddafi kuulemma yritti yhdistää ja tuoda rauhaa Afrikkaan. Lisäksi hän halusi myydä öljyään omalla kultakantaisella valuutallaan, mikä kyseenalaistaisi dollarin vallan maailman valuuttana. Siksi hän sai lähteä.

Alempana kommentoidaankin että Syyrian läpi on tulossa saudien öljyputki eurooppaan, jonka avulla EU ei olisi enää niin riippuvainen Venäjän öljystä. Assad sanoi ettei putkea tule, joten hänkin saa lähteä.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Niin ja vielä Assad allekirjoitti sopimuksen, jonka mukaa Iranin öljy tulisi Syyrian kautta Välimerelle.

Henry

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Ghaddaffista:
https://www.globalresearch.ca/libya-ten-things-abo...
ja
https://www.pambazuka.org/pan-africanism/let%E2%80...
ja
https://www.africanexponent.com/post/new-evidence-...

Uskon, että tämä video on suht' tasapuolinen mitä tulee "Man-made River"-projektiin:
Pipeline to Paradise - How Al Gaddafi built the greatest humanitarian project
https://www.youtube.com/watch?v=wruiVD7k8hg

Henry

Toimituksen poiminnat