Mitä on se terrorismi ja ISIS?

Jutuupissa on / oli keväällä vielä useita, pitkiä pätkiä, kun ISIS pakenee Raqqaan. Ne olivat heidän oman tuotantonsa laittamia. Satoja valkoisia, uusia Toyota avolava-autoja monta rinnan tulee kaupunkiin. Perässä Toyotan kevytkuorma-autoja ja busseja. Lavat täynnä miehiä, joilla kannettavia FIM05 sinkokalustoa made in USA. Sitä uudempaa mallia on Jane'sin tietojen mukaan myyty vain Saudeihin, Israeliin ja nyt siis ISIS:lle.

 

Toyotan ovat pääosiltaan 2015, -16 mallisia (paljonko Japanille niistä maksetaan ISIS-rahaa kiertoteitse?). Millainen terrorismin tukija Japani todellisuudessa onkaan ollut Lähi-Idässä? Ainakin 50 – 60 avolavalle on kiinteästi kiinnitetty uusin lasertoiminen tankkituho-ohjuslaukaisin, sekä ammuslaatikot. Meilläkin koulutetaan kai 6 kuukautta saman tyyppisiin varusmiehiä, joten ei ole varvastossupojille kai auennut heti ensisilmäyksellä? Heillä, Raqqaan pakenevilla, on loppuun ammutut AK:t heitetty pois ja korvattu USA:n M16 malleilla. Joku tietävämpi sanoi niiden olleen Belgiassa valmistettuja. (osa aukeaa vieläkin "Syria war" hakusanalla)

 

Tuota väitettyä Iranin osuutta Syyrian 2017  tappelussa  ihmettelen, kun kaikki heidän finanssi ja muut raha-asiansa on jäädytetty. Ulos ei tavallinen tyyppi saa sieltä viisumia, eikä muukaan kaupankäynti ole toiminut 32 vuoteen! Iranilasiperäistä kalustoa ei USA löydä mistään hiekasta Syyriassa!

 

Toisaalta ei ole järkevinä pidettyjen tahojen tiedossa YK:ssa tai EU:ssa ainuttakaan Iranin tukemaa terroritekoa. Se olisi rummutettu kaikilla läntisillä kielillä ja kanavilla  sataan kertaan suurena uutisena vuorokaudesta toiseen.

 

Saudien tukemina kanavina ja kouluttamina henkilöäinä on alkaen WC-torneista kaikki EU:n räjäytykset ja luultavammin venäläissiviilikoneen räjäyttäminen Siinailla. Ranskan ja Englannin tukeman terrorismin jätän kertomatta, kun tulisi jo pitkää piimää muutenkin isisin alkutaipaleelta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu