AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Joko toimii valtiotrollit?

Joko niistä SOS miesten sadasta valtiolle oikein koulutetusta ”valeinfonkirjoittajasta” on moni harjoittelemassa tässä saitissa? Ei ole paljon hallituskritiikkiä, mutta sellaista sota-ajan propagandatoimiston uutista tuntuu leviävän paljon. Silloin sitä kirjoittivat mm Mika Waltari, Viljo Helanen, Aino Kallas ja vaikkapa Olavi Paavolainen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Aino Kallas ja Mika Waltari olivat kyllä hyviä kirjailijoita. Niin on myös Sofi Oksanen, joka Bäckman-nimisen Venäjän valtion trollin mielestä on natsi.

http://www.sofioksanen.fi/tuhansien-aatteiden-maa/

Aulis Saarijärvi

Oletko pannut merkille, että Oksaselta ei ole tullut mitään sen jälkeen, kun ystävättärensä Imbi Paju lopetti kirjoittamisen ?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Panin juuri merkille että sinulla on hassu huumorintaju tai laaja ylissivistymättömyys. Puhdistuksen jälkeen tuli (sen ainoan yhdessä Imbi Pajun kanssa kirjoitetun tai oikeammin toimitetun kirjan Kaiken takana oli pelko - sehän on artikkelikokoelma - lisäksi) ainakin Kun kyyhkyset katosivat ja Norma.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #5

Pitäisi tietää jotakin, kun julkisesti pyrkii nokittamaan. Pajun ja Oksasen "ystävyys" loppui ja loppuivat Oksasen kirjatkin.

Huolehdi sinä omasta, huuruisesta, tokkurahuumoristasi vain!

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #8

Niin pitäisi. Minä tiedän, mutta jos osaat käyttää vaikka googlea, niin löydät kyllä Sofi Oksasen kirjoittamat kirjat vaikka et itse osaisi niitä lukeakaan. Häneltä ilmestyi kolme romaania - Stalinin lehmät, Baby Jane ja Puhdistus - ennen tätä Imbi Pajun kanssa toimitettua artikkelikokoelmaa, ja sen jälkeen on tullut kaksi romaania (Kun kyyhkyset katosivat ja Norma). Katso vaikka vaikka Wikipeadiasta jos et minua usko.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Veikkaan, että vielä toistaiseksi NATO-trolleja on enemmän kuin SOS-trolleja.

Introduction to the online course "Introduction to Strategic Communications"

Aulis Saarijärvi

Perin pienellä julkisuudella se hallituksen ideoima "kirjoittajien booli" saatiin pystyyn ja toimimaan. Samalla siirrettiin 150 rikostutkinnan poliisia tiiraamaan nettikirjoittelua. Onneksi lisättiin roimasti Supon henkiläkuntaakin! Kuulumme länteen kolme kertaa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Toistaiseksi yhdestäkään nato-trollista ei ole havaintoja. Venäjän trolliarmeija on kyllä kaikkien tiedossa.

Aulis Saarijärvi

Julkisuuden henkilö on luvannut 80 000 euroa yhdestäkin täysipäisen esille tuomasta ja järkiperkauksella Kremlin trolliksi paljastuneen. Sinulla on nyt miljoonien potti kädessäsi. Puhutko siis pelkkää paskaa, vai onko vain alahuulen läpätystä?

Katso nuo sanat täysipäisen ja järkiperäisen! Voi olla sinulle vaikeaa?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #7

No kun katsoo mitä kommentoit tuosta Sofi Oksasesta niin olet kyllä viimeinen ihminen maailmassa nillittämään minulle täysipäisyydestä ja järkiperäisyydestä. Ei millään pahalla.

Toimituksen poiminnat