AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

On aika kertoa totuus taboo Ankasta, onnenkolikosta ja nykyhetkestä

Etkö sinä tiedä, ettei jumalaa ole? Se on sellaista puhetta vaan, jolla tyhmää ihmistä jymäytetään parkuvasta vauvasta arkkuun saakka! Koulussakin opettavat, vaikka hyvin tietävät, että ihminenkin oli ennen kala! Kyllä herrat tietää, kun pussiaan varjelee.

 

Keskisen Vesan, mahtavan kyläkaupan miehen, Aku Ankan huuman selvittely pitää jättää veljenpoikien tehtäväksi, myöhemmin muisteluissaan. Herra Ankka kyllä tietää miten nuori poika kasvatetaan SETA sateenkaareen sisään. Siinä piirrosruututarinassa BI -seksuaalinen Iines Ankka näyttelee Akun kanssa sossutädeille muka melkein puhdasta heteroperheen daamia.

 

Todellisuudessa Ankkalinnan gay-väestö tietää Aku Ankan taipumukset Jarin, Oraksen, Pekan ja kampaajapojan jutuiksi. Akun juhlissa ovat vakiovieraita Batman toyboynsa Ihmepojan kanssa, sekä Rip Kirby luihun palvelijansa kanssa. Iineksellä käyvät kaikki METOO- naiset ja suomalaiset näyttelijättäret.

 

Roope Ankan ensimmäinen kolikkohan tuli hänen itsensä kertomana ja Garl Barksin piirtämänä homoseksistä Alaskassa 1899! Kolikon antoi homoinen, irstas Pauli-Pekka-Iiro Paatunut selvästä suuseksistä ankan kanssa.

 

Tämä selviää englanninkielisestä ehtasta aito vihkosesta 8/ 1937 vol 2. Sittemmin onnenkolikko oli hetken Hannu Hanhen isällä, jolle Roope joutui sen panttaamaan, kun laajensi kassaholviaan kuutioneliöllä juureen. Roope sai kolikon Hanhelta takaisin vain järkkäämällä Liinun, Tiinun ja Leenun pitkäksi viikonlopun Melkein Koskemattomuuden Siemennyksen Suurjuhlaan Hanhen villalle Päijänteelle.

 

Totisesti! Tämä on totta! Taulukoitu on pystyyn ja poikittain excellin ja suojeluskunnan puuseen seinään kylmässä ja kuumassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat