AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Älkää tulko Turkuun puukottamaan! Olemme rauhan kansa! .. tai olemmeko tuota?

Arabikevään miesten pitää mennä USA:han ja NATO- maihin, jotka alueitanne ovat vuosia pommittaneet ja vallannut sotilaskäyttöönsä, sekä öljyn varastamiseen. Samalla muistelette sitä arabikevään kiihkoisia, ulkomailta lietsottuja mielenosoituksianne. Silloinhan te tahdoitte kiihkeästi länsimaista ”muutosta” maailmaanne. Halusitte tappaa johtajanne Gaddafista Husseiniin ja ottaa joukkotappo-orgiat käyttöönne.

NATO on sen myönteisen, mukavan länsimaisen muutoksen nyt tuonut Marokosta Afganistaniin saakka. Siinä on muutoksessa puolentusinaa entistä valtakunnanjohtajaa tapettu ja vangittu. Tilalle tuotiin luova natolainen kaaos ja tappaminen. Nyt te maksatte valtavasti mafialle, ihmiskauppiaille ja muulle maailman rosvosakille, että pääsette oleilemaan Suomeen!

Eurooppaan pyrkijöiden pitää katsoa kartalta NATO -maat ja vain niihin nyt pyrkiä loisteliaaseen vapauteen ja halpaan öljyn hintaan sopeutumaan. Suomihan ei ole siirtomaavalta ollut! Toisaalta on Suomikin siellä hosumassa niinistöläisten sotakiihkoilijoiden voimalla.

Vieläkö USA Turkin kanssa pommittaa kurdialueita? Sellaisen epäilyn luin Pravdasta. väitettiin USA:n pudottavan "hävitetylle" ISIS- luomukselleen taas täydennykseen aseita ja tarvikkeita C170 koneistaan? Nyt ne meinaa jo Ahvenanmaallekin kansannousua talveksi, kun lentelivät kai aselähetyksiensä kanssa ruottimielisten separatistien avuksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat