Onhan se kliffaa, söpöä ja kivaa hei!

Onhan se kivaa, kliffaa ja söpöä tuo ”kehitysapu”. Montako sataa suomalaista lahjakasta maisteria on jäänyt kouluttamatta, kun on koulutettu Afrikkaan tuhansia maistereita "kehitysavulla"?

”Kehitysavun” rahoilla tilastoissa Suomi on asfaltoinut etupäässä Tansaniaan, mutta Afrikkaan yleensä matkan, jolla Suomessa olisi asfaltoitu Hangosta Rovaniemelle, siitä Joensuuhun ja sieltä Vaasan kautta kiertäen Stadiin valtatiet. Se olisi kai noin 3 800 kilometriä? Nyt vain meillä on päätiet 3, 2, 5, 8 ja 9 niin kuoppaisessa ja urakunnossa, ettei pikiklönttiläjien lapioiminen lavalta enää auta. Kuoppa on valmis viikon kuluttua uudelleen. Ei kuulemma Bernerin mielestä ole rahaa asfalttiin, kun se asfaltti maksetaan kehitysapuna Keniaan, Tansaniaan ja Huussin Nevadaan.

Onhan se kivaa, kliffaa ja söpöä tuo ”kehitysapu”. Sillä on saanut tuhannet puoliosaajat ja tarpeettomat insinöörit, konsulentit ja vetkuttelijat mukavan työsaran varmalta maksajalta -suomalaiselta veronmaksajalta.

Ei väliä, että vanhukset kuolee Suomessa hoitojen ja lääkityksen puutteeseen. Keniassa suomalainen lääkäri farmaseuttineen tutkii kalliisti kenialaisen vanhuksen hivenaineet ja hyvinvoinnin minun verorahoillani. SOS-miesten hallitushan nostaa Suomen nyt köyhien, sairaiden, eläkeläisten, leipäjonojen ja työttömien tuskalla ylös EU:n mallimaaksi! Lisäksi velkaa otetaan vierasoleilijoiden mukavaan elämään. Kuulumme länteen!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu