AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

EU ja NL kansojen vankila -eliitin paratiisi

Venäjällä ja sieltä paenneita kenraaleita oli paljon, jotka olivat uskollisuuttaan Romanoveille lausuneet. Yksi oli Mannerheim. Toinen oli vaikkapa Judenitsh. Muita oli 7 - 9, joillakin oma ns valkoinen armeijakin komennossaan.

Meillä englantilaiset sotarahoittajat, sekä juuri nämä valkoiset kenraalit houkutti Mannerheimin suomalaisia hyökkäämään Pietariin ja palauttamaan Romanovien sukurippeet valtaan. Osaammehan pohtia, mitä siitä olisi seurannut? Emmekö? Minä kerron.

Suomea ei olisi! Ainutkaan Romanov, tai neuvonantajansa ei olisi enää sietänyt autonomiaa 1919 jälkeen päästyään takaisin valtaan! Suomi, Baltia ja Puola olisi liitetty neuvostojen valtioon pysyvästi kiväärillä. Lopuksi junakuljetuksin Siperiaan, jos valkoinen Judenitsh olisi voittanut. Vastaan väittäjäähän löytyy. Jotkut ovat jopa sitä mieltä, että suojeluskunta olisi lyönyt Venäjän armeijan 1919, yksin sinne 1919 hyökätessään.

Minä en ymmärrä tätä iloittua ”itsenäisyyttämme”! Käskyt, uhkaukset, määräykset, lait ja virkamiesvalta tulee meille 100% Rysselistä. Siis se on, hei Rysseli -eikä Kreml! Rahaamme ei ole! Se yhteinenkin meiltä viedään Kreikkaan ja Somaliaan! Lippu annetaan vielä olla tyhmien heilutettavaksi 4. kesäkuuta ja 6. joulukuuta.

Me menemme käskystä Obaman ja Naton Putinin vastaisiin toimiin. Kärsimme siitä kauppasuhteissamme. Miljoonapalkkiot meidän verorahoistamme EU:n kautta nostaa balttimeijerit ja maajussit -emme me, Venäjä- boikotista! Kysykää Jäätteenmäeltä, paljonko EU on meille maksanut!

Meillä ei ole pääministeriä, eikä ministeriä, jolla munaa housuissa, sekä uskallus kertoa, että me kärsimme pakotteista, eivät portugaalit, hollantilaiset, engelsmannit tai saksalaiset, jotka sitä huutaa eniten. Meille Rysseli määrää mitä saamme valmistaa, sanoa, syödä, tai pitää kansallistapoinamme!

Ei niitä mämmiä, tervoja, klapitakkoja, savusaunoja, käyriä kurkkuja, suvivirsiä, eikä karjalanpiirakoita Romanovien ajan hallintokaan kieltänyt, vaikka sillä yhä pelotellaan. Nyt meitä kyttää rysseliläinen koneisto avaruudesta, netistä, puheluista ja oman sisäisen yhteistyöläisen kyttäyskoneistomme kautta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Tämä on totuus itsenäisyydestämme. Meillä on EUn parlamentissa 2% äänivalta päätöksissä, jotka koskevat myös itseämme.

Olemme kuulemma Euroopan ytimessä. Siellä on muutama hillotolpalle päässyt byrokraattimme ja poliitikko. Suomen kansa taasen on faktisesti entistä kauempana demokraattisista oikeuksistaan. Tämä totuus ei miksikään inttämällä muutu.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kuinka suuri olisi päätösvaltamme itseämme koskevissa asioissa jos olisimme EU:n ulkopulella, no, ei edes sitä kahta prosenttia, meidän mielipiteitä ei kuuntelisi kukaan eikä mikään taho, olisimme täydellinen tahdoton ajopuu.

Aulis Saarijärvi

Näyttääkö EU:n ulkopuoliset Euroopan valtiot sinusta sellaisilta?

Mm. Monaco, Sveitsi, Islanti, Norja ja kymmenen muuta.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Monaco, Sveitsi, Islanti ja Norja ovat pieniä ja rikkaita, turvassa vihollisilta ja EU:n hyviä kavereita.

Mistähän johtuu että seuraavat maat hakevat itsenäisyyden menettämistä pyrkiessään EU:n jäseneksi:
Sebia
Bosnia
Montenegro
Albania
Kosovo
Makedonia

Valko-Venäjä, Ukraina ja Venäjä ovat ainoita itsenäisiä maita Euroopassa?

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #4

Balkanin lusmut tietää, että EU kaataa heihin rahaa miljardeja, kuten kaataa Baltiaan ja entistiin SEV-maihin. Lisäksi listasi on, Albania poislukien, entistä hajonnutta Jugoslavian sotarikollishallintoa.

Pikkuisen lapsellinen ajatus Ukrainan itsenäisyydstä, kun maassa länsiosassa todellista valtaa pitää NATO, Azov-järjestö, Krigsmannen ja Black Wather USA:n ja Saksan rahoittamana.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #5

Anteeksi, tuli ajatuskatko, eihän se Ukraina ole todellakaan itsenäinen.

Länsipuolta hallitsevat luettelemasi roistot ja itäpuolella komentaa Putinin ja Wagnerin roistot.

Risto Koivula Vastaus kommenttiin #4

Noilla mailla ei vaan kauheasti järki päätä pakota...

Risto Koivula

Valkovenäläinen Judenitsh oli sekä Kerenskin että esimerkiksi Kornilovin kilpailija. Mannerheim oli ollut Kornilovin miehiä ja tämän kapinan alkaessa vetäytyi sotilastehtävistä.

I maailmansodan Judenitsh oli ollut Turkin-vastaisen Kaukasian rintaman komentaja. Grigori Rasputin kuitenkin "sai näyn", että hän "oli epälutettava", ja tsaari vaihtoi ylipäälliköksi serk- kunsa Nikolai Nikolajevitshin. Helmikuun vallankuouksessa hänet erotettiin ja hänen tilalleen nimitettiin Judenitsh. Kuitenkin Kerenski pian taas erotti hänet, jonka jälkeen Judenitsh pyrki Georgian menshvikkihallituksen palvelukseen ja sen ja Turkin vastaisen rintaman komenta- jaksi. Paikalle valittiin Terekin kasakakka-alueen atamaani, kenraali Baratov (Baratashvili). Judenitsh tuli Sovjetskaja entsiklopedijan mukaan Suomeen. Hän ei ollut tänne tervetullut sen enempää Mannerheimin kuin punaistenkaan taholta.

Romanovin palauttamista ei tulloin juuri kukaan ajanut. Nikolai oli ollut myös valkoisten feodaalien tapettavien listalla, hänen tilalleen ajettiin hänen veljensä vävyä Felix Jusupovia.

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/ras...

Historia: Rasputin

Rasputin vastusti jyrkästi Nikolaita ryhtymästä I maailmansotaan. Tämä olikin Nikolain tarkoi- tus, mutta hänen serkkunsa Saksan keisari Wilhelm II käsitti hänen suorittamansa joukkojen- siirrot, joiden tarkoitus oli ”rauhoittaa Saksaa” (että ”Venäjä ei pelkää Saksan hyökkäystä”), väärin hyökkäysvalmisteluiksi Itävaltaa vastaan Serbian avuksi, ja julisti sodan.

Varmin todiste tästä on, että Nikolai pyrki myös erillisrauhaan. Kaikki ministerit eli senaattorit eivät tietenkään olleet samaa mieltä, ja he saattoivat kusettaa Nikolaita johtamalla ministeriöi- tään tavalla, joka ei tosiasiassa tukenut tämän politiikkaa. Venäjällä ei ollut varsinaisesti halli- tusta eikä pääministeriä vaan Senaatti, joka ei ollut kollektiivinen päätöksentekoelin, vaan kukin senaattori / ministeri johti itsevaltaisesti suoraan tsaarin alaisena ministeriötään.

Tämä kumoaa teorian,että Nikolai olisi ehdoin tahdoin pyrkinyt ”sotaseikkailuun” ja jopa aloitta- nut sodan Venäjän maatalouden pakkokulakisoimisen,ns.Stolypinin agraarireformin vauhditta- miseksi ja läpiviemiseksi. Sitten kun sota oli alkanut, sitä kyllä käytettiin tähän, ja tsaari kutsui armeijaan kaksi kertaa niin paljon väkeä, kuin olisi ollut optimaalista taistelukyvyn kannalta, puolet aikaisemmin sotilaskouluttamattomia ns. keskivarakkaita talonpoikia, jotka juuri oli tar- koitus köyhdyttää kulakkien ja kaupunkien porvarien palkkatyövoimaksi. Itse kulakit oli vapau- tettu asepalveluksesta tuottamaan armeijalle ruokaa, puuta, kangasta (hevosia tuottivat kasa- kat), eikä heidän palkkatyövoimaansakaan oltu ensimmäisenä kutsumassa, elleivät he sitten itse pyrkineet armeijaan (syömään, kun olivat saaneet kulakilta potkut, tai sitten kiipimään so- siaalisesti ainoassa paikassa, jossa se oli omin ansioin mahdollista). Keskivarakkaiden talon- poikien, meikäläisittäin perhe- ja pienviljelijöiden kutsuminen imperiumin armeijaan köhtymään, kuolemaan turhaan rintamatauteihin ja osaamattomina taisteluihin ja vallankumouksellistu- maan oli tsaarin armeijan tuho ja Puna-armeijan sotakoulu.

Suuriruhtinas Felix Jusupov, suuriruhtinantar Irina os. Romanova, oli Valkoisten ”varatsaari”, Arkkienkeli Mikaelin seuran ”ydinpersoona”. , tiettävästi Rasputinin ampuja, joka houkutteli tämän ansaan porukan suunnitelman mukaan sanomalla ”vaimon haluavan tavata”.

Dokumentin mukaan Rasputin saatettiin murhata viime kädessä tämän erillisrauhan estämi- seksi, ja asiassa olisi edelleen dokumentin mukaan Englannilla saattanut olla sormensa pelis- sä, sillä erillisrauha olisi ollut Ententelle katastrofi tuossa vaiheessa. Rasputin murhattiin otsaan ampumalla tsaarin veljen vävyn suuriruhtinas Jusupovin kellarissa. Tämä on koko ajan tiedetty joka paikassa joissakin piireissä, mutta silti on levitetty Jusupovin omaa versiota myrkkyineen ja leivoksineen, vaikka Rasputin ei lainkaan syönyt sokeria, eikä siitä eikä myrkyistä löydetty myöskään mitään merkkiä ruumiinavauksessa. Ruumis saatiin kahden päivän kuluttua talteen samasta avannosta, josta se oli pudotettukin, sillä Neva virtasi pudotushetkellä jäätymisistä johtuen sattumalta väärään suuntaan. ”Outoja sattumuksia” Rasputinin ympärillä siis tapahtui loppuun saakka, ja hän seuraajineen osasi aina kiskoa niistä kaiken propagandahyödyn irti.

Vladimir Mitrofanovitš Puriškevitš, 1870 – 1920 Duuman äärioikeiston ja Arkkienkeli Mikaelin seuran johtaja 1916. ”Finis Finlandiae!”, Rasputinin murhaajia, jotkut ihailevat taas mm. Venäjällä. AMS:n johdon natsipedofiilisadistihomot eivät olleet ainakaan vähemmän pervoja kuin Raspu tai Talvipalatsin naisetkaan…

Fasistinen valeuskonnollinen homomafia ”Arkkienkeli Mikaelin seura” johti ”Valkoisia”

Jusupovin perimmäinen motiivi ”kunnostautua” Ententen silmissä oli, että hän pyrki itse tsaa- riksi. Seuraa johti Duuman äärioikeistoryhmän johtaja bessarabialainen tilanomistaja Vladimir ”Finis Finlandiae!” Puriškevitš. Tsaarinvallan kaatumisen jälkeen Seuran jäsenet karkotettiin Pietarista lusimaan, mikä pelasti luultavasti heidän henkensä, sillä erää. Puriškevitš viihtyi hy- vin valkoisen osapuolen rintamalla, vaikka ei ollut sotilas, vaan teki ”aatteellisia” rintamalehtiä. Hän oli siis valkoinen politrukki. Ja linja tiedetään! Hän kuoli rintamatauti pilkkukuumeeseen 1920. Seuran kolmas kantava voima ja Rasputinin murhaaja oli dokumentin mukaan tsaarin serkku suuriruhtinas Dmitri Pavlovitš Romanov. Suomalainen Wiki väittää virheellisesti, että Dmitri olisi palvellut Puna-armeijassa Persiassa, josta loikannut englantilaisten puolelle. Hän tappeli kuitenkin Georgian menshevikkihallituksen nimittämän georgialaisen kasakkakenraali Nikolai Baratovin (Baratašvili) joukoissa. Myös kenraali Nikolai Judenitš oli tavoitellut tuota eteläisen rintaman komentajan paikkaa kolmatta kertaa eläissään tultuaan ensin Rasputinin ja sitten Kerenskin erottamaksi, mutta ei-kaukasialaisena ei ollut tärpännyt. Baratov ei Dmitristä tykännyt, koska tätä oli vaikea suojella joukkojen epäluuloilta ja salahankkeilta. Dmitrin ”bolše- vikkien teloittama perhe” tarkoittaa hänen isäänsä suuriruhtinas Pavel Romanovia. Hän oli poi- kamies tuolloin, ja hänen äitinsä oli kuollut hänen syntyessään. Dokumentin jälkeen on entistä ”hämärämpää” kenen ja millaisissa asioissa suuriruhtinas Dmitri surffasi…

Suuriruhtinas, ”arkkienkeli” Dmitri Romanov, Rasputinin murhaajia.

Tsaarin toinen homoserkku Tiedeakatemian johtaja suuriruhtinas Konstantin Romanov ei kuu- lunut arkkienkeliseuraan, vaan sai korkealla kruununperimysjärjestyksessä olevana pelätä henkeään sekä näiden että Raspun jengin taholta. I maailmansodan sytyttyä keuhkosairas suuriruhtinas tuli talvella jalkaisin metsien ja rintamien läpi (kuin Rasputin ikään) saksalaisesta hoitolaitoksesta Pietariin, mutta kuoli kesäkuussa 1915 tämän uroteon pahentamiin terveyson- gelmiin. Kommunikaatio tsaarinhuoneen ja Pietarin akatemian välillä näyttää katkenneen Kon- stantinin kuolemaan palkanmaksua lukuun ottamatta niin, että Akatemia ei ehdottanut mitään (edes uutta puheenjohtajaa), eikä valtio nimittänyt ketään esimerkiksi vapautuviin virkoihin. Akatemia järjestäytyi omatoimisesti itsehallinnollisesti keskuudestaan valitsemansa varapu- heenjohtaja, kaivos- ja malminetsintägeologi Aleksandr Karpinskin johdolla, jonka mallin Georgi Lvovin Väliaikainen hallitus vahvisti laiksi 15.5.1917.Mallia muutettiin seuraavan kerran vuoden 2010 akatemiauudistuksessa. Se oli Väliaikaisen hallituksen kauaskantoisin ja paras hallintotoimi.

Raspun jengi hovissa

Raspun jengiä olivat hovissa paitsi naiset, myös ja erityisesti korkein sotilashenkilö kenraali, suuriruhtinas Nikolai Nikolajevitš Romanov Jr., läntisen rintaman komentaja ensimmäisen vuoden aikana. Hänen ja Raspun kytkentä EI kulkenut keisarinnan kautta, sillä keisarinna hal- veksi ja katsoi alaviistoon Nikolaita, joka oli 1905 vallankumouksen aikaan ratkaissut tsaarin- huoneen kannan Duuma-uudistukseen kieltäytymällä ryhtymästä sotilasdiktaattoriksi niin, että neuvoa-antava Duuma perustetaan, mutta sen todellinen vaikutusvalta vesitetään. Hän oli van- ha kokenut taantumuksellinen monarkistinen sotilas ja hallintomies, ei mikään höyrypää eikä bimbo.

Kytkentä lienee ollut sellainen, että Nikolai todella uskoi, että Rasputin saattaa ratkaista kruu- nunperillinen Aleksin pysymisen hengissä, mikä olisi parempi kuin vaikkapa Dmitrin tai pahim- massa tapauksessa Jusupovin nousu valtaistuimelle. Hänellä itsellään ei ollut lapsia vaimonsa Montenegron prinsessan kanssa.

Joko suuriruhtinas Nikolai järjesti itse Rasputinin avulla, tai ”Rasputin järjesti” (joku muukin siinä kumminkin oli takana) Turkin-vastaisen rintaman komentajan Judenitšin vaihtamisen Nikolaihin.

Koska Rasputin ajoi erillisrauhaa, voidaan päätellä, että sitä ajoi myös suuriruhtinas Nikolai. Nikolain tasoinen komentaja ei poukkoile Raspun mukaan, ei vaikka tsaari itse poukkoilisikin, vaan Raspu poukkoilee hänen mukaansa, tai herrat sattuvat aidosti olemaan tasan samaa mieltä. Nikolain luottohenkilöitä olivat sekä Mannerheim että Claes Charpentier (Vilho Neno- sesta tai Kaarlo Kivekkäästä en tiedä), joten voidaan olettaa heidänkin havitelleen erillisrauhaa.

Englantilaisille mikä tahansa natsi_pedofiili_arkkienkelinritari oli parempi kuin kukaan erillis- rauhan kannattaja. Saattaa olla, että brittien antipatia Mannerheimia kohtaan juontaa jo täältä.

Toimituksen poiminnat