AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Se, mitä ei tiedetä, niin sitäkö ei olekaan olemassa?

Jos olisin puhdas Jani - Pekka-homo, niin olisin varmaan tuhlannut rahaani viinaan, lauluun ja miehiin. Siinä olisi sitten varmaan esiintynyt muita aktiviteetteja, kun Mannerheimilla kadettikoulussa. Sellainenkin maksaa sitten myöhemmin. Mannerheimin suku maksoi pojan kiireellä Haminasta hevoskadettikouluun Pietariin. Luultavasti se kannatti. Siellä oli jo valmiina opettajat tiukoille valkoisille nahkahousuille ja niiden rinnakkaiskäytölle.

 

En olisi uskonut 1990-luvulla millään, että maassa voisi olla hallitus, jossa pääministerinä lukiolaispojan näköinen puheripulinen savolaisolio Katainen. Enkä olisi vielä 2000 uskonut, että se poju käy hakemassa Rysselistä käskyt ja ohjeet Suomen kansalle. Sillä on jengissä Haglund, Arhinmäki ja Niinistö! Sehän trio muistuttaa koulukiusaajien sakkia Mäkelänrinteen koulun takapihalta.

 

Sitten on sosiaaliämmien perikuvat ministereinä. En voi uskoa tätä nykyhetkeäkään! Nyt on pääministerinä miljonäärikeinottelija, joka on laittanut kaverien kanssa hallituksessa köyhät valtiossa kyykystä jo makaamaan. Sanoo myyvänsä Suomen valtion vaikka kelle omaisuuksineen. On maalaisliittolaisten suurimmassa hypesuosiossa juuri nyt.

 

Presidenttinä heiluu tupla vaari-isä, joka puhuu niin moniselitteisen katkonaisesti konditionaalissa ja futuurissa, sekä -kin, -kaan, -kään pitäisi ja ehkäpä, niinkin, voisikin. On kuusi vuotta kestettävä, tai kuoltava pois!

 

Netti on tehnyt jo tietämättömistä tumpeloista pelkkiä olettajia. Se, mikä ei löydy jutuupista linkitettynä, ei ole totta! Se, mistä ei mainita wikissä, ei ole tapahtunut! Jeesuksen ja Muhametin syntymää en eivät epäile, vaikka ainuttakaan kuvaa, rainaa, videoa, eikä nettikameran kuvaa ei siitä ole! Ei ole 8 minuutin nettikuvaa maailman luomisestakaan! Minä en usko uskomattomia uskovia!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Toni Rintala

Eikös ne väitä Jeesuksesta olevan kuvia? Joku kääriliina ainakin ;)

Aulis Saarijärvi

Jep, Torinossa yksi, Jerusalemissa toinen ja ainakin kolmas Istanbulissa. Neljäs ehkä on vielä Helsingissä.

Toimituksen poiminnat