AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Ei kuihtumaan saa talvetkaan -ei puute kurjuus korpimaan!

Myydään nyt heti Suomen kännyantennimetsä Somaliaan heimopäällikölle! Sittenhän se rupeaa kannattamaan ja toimimaan. Näin tapahtuu, jos käytämme pääministeri Kataisien perusteluja sähköverkostamme ja sen pilkkahinnalla myynnistä. Samalla tavalla TEM-ministeri Vapaavuori perusteli aikoinaan pääministeri Vanhasen kanssa kilvan kaivosoikeuksiemme myyntiä.

Finnairin myyntiä on kiivaillut RKP:stä kvinnorparvi hokemalla, että se kauppa vasta tuleekin kannattavaksi ja tuottaa valtiolle yksityisen omistuksessa. Haa haahHAAAA (kiekaisunauruni stadilaisittain)

Eilen Niinistö kertoi, että Suomen pitää olla johtava maa kaikessa ilmakehää vähiten saastuttavassa tuotantotoimessa. Mitä se on? Menemmekö luolaan talveksi horrokseen, elättääkö EU meidät kuusi kuukautta mannalla ja mirhalla, vai lennämmekö Somaliaan elätettäväksi?

Prinssieversti Juha Sipilän ei nyt tarvinnut itkeä kokouksessa, kun jätettiin vihdoin sen Tuomonkin kuolema tuomatta sääliääniä. Harva historiankaan suurmies on noin onnistuneen MINÄ, MINÄ, MINÄ spektaakkelin saanut hoidettua. Hitler, Stalin, Mussolin, Mannerheim, Kekkonen ja Trump laittoi toki paremmaksi, mutta sitten tuleekin rakoa vaikka Stubbiin, Orpoon, ehkä Tarja Haloseenkin?

Mitä mieltä olet näiden ”päättäjiemme” ajatuksen voimasta ja tasosta? Onko pieni sankarillinen kansamme ansainnut nämä kaikki koettelemukset?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Valtion rautatiet pistetään lihoiksi tämän hallituksen toimesta, pääkonttorin kalusteet myydään parastaikaa huutokaupassa. Kannattavuus lisääntyy kun kannattamaton toiminta jätetään valtion haltuun ja hyvin tuottava osa yksityistetään.

"Hallitus päätti rautateiden henkilöliikenteen kilpailun avaamisesta huhtikuussa. Tavoitteena on, että kilpailutettu liikenne alkaa kesäkuussa 2022.

– On hienoa, että valmistelu etenee ja pääsemme vahvistamaan kilpailun etenemisen aikataulun kaikille Suomen rautatieliikenteestä kiinnostuneille toimijoille, sanoo liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) tiedotteessa."
https://yle.fi/uutiset/3-10238380

Toimituksen poiminnat