AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Turkki osaa - Suomi tunaroi ja häpee

Turkki siis osaa pelata tätä USA-EU-NATO-VENÄJÄ peliään hyvin. Turkki osaa maantieteellisen ase­mansa hyödyntää sataprosenttisesti hyvin, toisin kuin ketjuna tunaroiva Suomi poliittisesti hölmön johtonsa kanssa!

Meillä kielletään viisumit tärkeimmältä rajanaapuriltamme ja sen ylimmältä joh­dolta ihannoimaamme ETY- juhlakokoukseen. Meillä tärkein rajanaapuri pannaan tärkeimmän vientimme, maatalousjalosteiden, boikottiin slaavi-ilveilijöiden ja balttipöllöjen yllytyksestä ilmaiseksi. Baltit ja slaavit osaa EU:lta ottaa sentään rahat boikotistaan. He nauravat suomalaisille kita ammollaan, kun tajuavat, miten hölmö, vedettävä ja surkea johto Suomessa on! Eestin TV:ssä oli jopa pilkkasketsejä aikoinaan tästä!

Sipilä ja Stubb olivat siis kuunnellet Puolan ja Liettuan pääministerien yllytyspuheet boikotista. En ole vieläkään päässyt selvyyteen Niinistö-Sipilä-Stubb kannanotosta 2015 ETYK ko­kouksen boikotista. Ei riitä, että Jennin mies hokee vuosia vielä jälkeenkin päin "kuulum­me länteen!" Silloinhan meidän pitäisi olla avoimia ja keskusteluun kykeneviä, toisin kuin baltit, tai puolalaiset.

Väitettiin Krimin takaisin Venäjään siirron olevan se boikottisyy. Nyt, vuosia myöhemmin monet kansainvälistä oikeutta tuntevat tutkijat, joita ei ole valjastettu NATO:n äänitorveksi, ovat toista mieltä. Heidän mielestään 1958 oli rikos Hrushevilta, Neuvostoliiton perustuslain mukaan, antaa Krim Ukrainalle. Viimeistään Krimin kansanäänestys, jossa 94 % äänestäjistä halusi olla Venäjässä, pitäisi vahvistaa tämä vanha ja vallinnut olotila.

Paikalla oli muuten EU:n NATO:n ja Suomenkin päällepäsmäreitä. Äänestyksestä ei löytynyt juuri enempää sählinkiä, kuin Suomen eduskuntavaaleissakaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Suomalaisia vaivaa hurskas tyhmyys ja jopa hulluus.

Mielenterveyslääkeitä syödään kuin leipää.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Meillä tärkein rajanaapuri pannaan tärkeimmän vientimme, maatalousjalosteiden, boikottiin slaavi-ilveilijöiden ja balttipöllöjen yllytyksestä ilmaiseksi."

Kerrotko, minkä maatalousjalosteen viennin Venäjälle Suomi on estänyt?

Aulis Saarijärvi

Lähtemällä balttien yllytyksestä NATO:n tekemään sarrokseen, kai tyhminkin osasi arvata miten meidän maataloustuotteillemme käy!
Käännänkö ratakiskosta sinulle sen teorian? Et kai pidä venäläisiä niin tyhminä, että ne kääntää toisenkin poskensa Suomen lyötäväksi ja hymyilevät? --- jaa kysyinkö vaikean?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Sinun väitteesi oli että "me" olisimme panneet maataloustuotteiden viennin boikottiin. Kuten vissiin tiedätkin, se on Venäjä joka vientimme sinne estää.
1) Venäjä hyökkää naapurimaahansa ja liittää osan siitä itseensä
2) Kansainvälinen yhteisö reagoi vientirajoituksin
3) Venäjä asettaa tuontikiellon
<- Suomen vika.

"Saarros" ei muuten ole Naton toimeenpanema.
Venäjä pääsisi vientirajoituksista eroon yksinkertaisesta lakkaamalla miehittämästä osaa Ukrainasta ja vetämällä joukkonsa pois. Kirsikkana kakulle voisi olla jos saattaisivat siviilikoneen ohjusiskusta vastaavat oikeuden eteen.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #4

Saimme Venäjän korkeiden poliittiseten johtajien viisumien repimisellä kiitokseksi sen elintarvikesotkun, jonka jokainen pikkuisen ajatteleva varmasti tiesi tulevan.
Kohdassa kaksi tunnustat tietäväsi, että 2) Kansainvälinen yhteisö reagoi vientirajoituksin. En siitä viitsi ratakiskosta taas vääntää sinulle asiaa!

Minusta NATO:n pitäisi miettiä, miksi se aseisti ja yllytti Itäiseen Ukrainaan asemiehensä (Azov ja Krigsmannen järjestöt mm.) tappamnaan kymmenin tuhansin venäläisperäsitä siviiliväestöä. Heitä ammuttiin kerrostalojen pihoihin ja pitkin peltoja paetessaan. Googlaa ja katsele heidän nettiin panemaa todistettakin!
Vajaa kolme miljoonaa ehti juosta Venäjälle. YK:kin tunnustaa 2,7 miljoonan luvun. Noin 180 000 - 200 000 siviiliä tapettiin länsiasein Donetskin alueella. Oletko paljon ollut siitä mielenosoituksissa, tai tullut asiasta tietoiseksikaan?

Krimin liittämisessä vanhaan emämaahnsa ei tapettu ketään! Totta kai siellä on venäläisiä asevoimia. Ketä siellä pitäisi olla, Amerikkalaisia kai? Eivät he saaneet Sevastopolia sotasatamakseen atomiaseilleen.
Tottakai Venäjä aseistaa Itä-Ukrainan separatisteja. Kuka niitä aseistasi, kun NATO ja USA aseitaa makesitehtailijarikollisen erilaisia sotarikollisryhmiä.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #6

"Saimme Venäjän korkeiden poliittiseten johtajien viisumien repimisellä kiitokseksi sen elintarvikesotkun..."

Venäjä asetti länsimaisia maataloustuotteita ja elintarvikkeita tuontikieltoon vuonna 2014. Etyj pidettiin heinäkuussa 2015.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #8

Lähteesi vuodesta 2014?

PS Lisään vielä, että tullitilaston mukaan suomalaista meijerijalostetuotetta vietiin 2015 kesällä Venäjälle vielä paljon. Sen jälkeen heinäkuussa tuli viisumijupakkamme.
Syksyllä 2015 Valio aloitti YT ja porukan poislaittamisen.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

On aivan hyvin tiedossa, mitä olivat Krimin "äänestyksen" oikeat tulokset. Cain n. 15% krimiläisistä kannattivat Venäjään liittymistä.

http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/16730...

Sitä paitsi, kun vieraan vallan sotilaat valvovat toisen valtion äänestystä, se ei missään tapauksessa voi olla laillinen.

Aulis Saarijärvi

He heee ja heee. Mikä valtio on Krim? Tarkoitit kai kun makesitehtailija Porosenko NATO:n avulla varasti lailliselta Ukrainan presidentiltä presidenttivallan, niin se oli oikein?
Teoriallasi "äänestystulos Suomen presidentinvaaleissakaan" ei ollut oikeat tulokset?

Honk honk honk!

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee

Venäjä ei halunnut lähettää riittävän korkeaa päättäjää juhlakokoukseen, vaan tarjosi tilalle rivimiehiä, mitkä olisivat vaatineet viisuminen, mutta eivät suostuneet semmoista anomaan. Suomi sen tulkitsi niin, että Suomi kieltäytyi myöntämästä viisumia.

Aulis Saarijärvi

Duman puheenjohtaja oli tyrkyllä. Onko liian alhainen?

Toimituksen poiminnat