Kätyrlauma sankka hallituksella on!

Itsekin olen lyönyt Soinia, kuin lampaanviululla vieraan sian kärsään. Siinä on metaforaa aamuksi ja illaksi. On se mies lentämässä kuukausittain maksulliseen aamiasrukoushörinään minun verorahoillani akkansa kanssa! Lopuksi kiljuu setaporukassa aborttiasioissa maailmalla taas minun rahoillani! Onko hän menossa seuraavaksi islamilaiseen lapsivaimojuhlaan?

 

Kyllähän Sipilä veti 50 – 70 tuhatta lisä-ääntä kepulle eduskuntavaaleissa perheensä kuolintapauksen julkisuusvärinässä. Loput kääri kepulle valheellaan, että ”Tulee vahva kasvun muutos valtiotalouteen, kun kepuvetoinen hallitus istuu keväästä 2015″! Sitä vetoa on odotettu, mutta Sipilän monimiljonäärin kyvyt loppuivatkin jo toukokuussa kaksi vuotta sitten. Toisten perustamilla firmoilla, valtion tukiaisilla, sekä sadan työntekijän kohtalolla, Sipilä osaa verokeinotella, mutta ei valtiotaloudella valtakuntaa hyödyttäväksi.

 

Stubbilla ei näkyviä tosikykyjä koskaan ollutkaan, joten hänelle riittää irvistyshymyt ja esiintymiset TV:n myötähäpeäohjelmissa. Orpo vaihtui pyrkyrinä tilalle vääntämään naamaansa. Kokoomuksesta hallitukseen työnnettiin yllättäen harjoitusmielessä neljännen ketjun osaamattomat, nuolevimmat ja kyynärpäistään terävimmät, luikerot ministereiksi.

 

Sipilä laittoi itselleen rohkeasti keulavaahdoksi sveitsiläis-suomalaisen neljä kuukautta suomalaisena kepuna pika-adoptoidun miljonääri- Bernerin. Anne toimii samalla puskurina tarvittaessa siihen ei-kepulaisuuteen. Annehan oli jo 52 – 48 % luvannut kokoomukseen itsensä ministerisalkulla. Stubb laski kyvyillään, että 90 on pienempi, kuin 10 prosenttia väärin.

 

Suuren ja vahvan muutoksen toki kokevat ne 750 euron kuukausieläkeläiset, työttömät, vaivaisen sairaat, sekä yrittäjiksi houkutellut tuhannet tyhmät suurteollisuudesta irtisanotut. Viimeiset huomaavat, että bisnes ei suju, mutta maksaa pitää vain esimerkiksi tuhansien eurojen eläkemaksut, vuokrat, ja n+1 muuta maksua. Kassavirtaa vain ei kurjuus-Suomessa niin vain tehdäkään! Leipäjonokin vetää hitaasti!

 

Koko hallitus valehtelee ja peittelee surkeaa tulevaisuuttamme 2020 ajalle. Kansakuntana putoamme ohi vanhojen kommunististen SEV -maiden tallattavaksi, joihin kaadetaan kehitykseen EU-rahaa junalasteittain. Kannattavimmat osat teollisuudestamme ostaa ruotsalaiset, baltit ja Karpaattien konnat. Meitä kohdellaan NATO- käskyläisenä ja valtiohoitoa vetelee naruistaan IMF, Saksan keskuspankki ja Somalian rikkain suku.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu