AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Putin myrkyyttää ja herättää kuolleista - uskothan sen?

Täällä näyttää kymmentä, tai paria kymmentäkin korpeavan paljon, ettei ”murhattu, kuollut, tapettu” Venäjän luopiosotilas olekaan kuollut. Vieläkin he haluavat uskoa eilisen AJC- lehdistön rummutuksen asiasta, kuulummehan länteen, vai mitä? Tämä viholliselle palvelukseen siirtynyt venäläismies kuvaa ehkä alempaa samaa tasoa ”järjestelyissä” kuin se isi ja tytär Skripal Englannissa.

 

Englesmannit vain tekivät siitä maailmanlaajaa, kuukausien näytelmää. Pääosanesittäjätkin pidetään yhä visusti salaisen poliisin huoneistoissa. Terve, kaunis ja luonnollisen oloinen tytär päästettiin vain liian aikaisin pakkojulkisuuteen. Nyt jopa englantilainen The Sun ihmettelee, kuin minäkin viikko sitten, tyttären nopeaa parantumista ydinpommin polttamista kasvohaavoista, hengityskoneesta ja kuihtumisesta 30 kiloiseksi, kuten Englannin pääministeritiedottaja numero 79 pauhasi huhtikuun 3. päivä.

 

Tanskalainen Jens Haupt, vapaa lehtimies, kemisti ja vapaa-ajattelija kirjoitti toissa päivänä, siis vuorokausi aikaisemmin ”murhattua venäläistä”, että on taas aika saada jokin Venäjän vastainen kohu potkupallokilpailujen alle maailman lehdistön vellottavaksi.

 

Se tuli sitten tunareilta Ukrainasta juosten kustuna. Ettei myrkytetty isi Sergei Skripal vain kohta nouse myös kuolleista. Koko länsimainen suuri, ”järjestely Venäjän vastaiseksi toimeksi” laukeaisi myöskin ajattelijoille. Tämä toinen laukesi jo reisille ja ryssävihassa olevat ovat nyt istumassa Suomessakin pöntöllä näppäimistöineen. Onko Suomessa jo sytytetty kolmannen lanka Niinistö-Sipilä-Orpo?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Putin on Jeesuksen tasoa. Parantaa ja herättää kuolleista.

Juha Hämäläinen

Jeesus oli aloittelija, kun herätykseen meni joskus jopa päiviä!
Putinin kehittynyt tekniikka toimii heti paikalla ja kuolemakokemus on heti kerrottavissa, eikä wanhaa tietoa jo syntyessään!

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

"Putin myrkyyttää ja herättää kuolleista - uskothan sen?"

Otsikon alku on tietyllä tavalla uskottava. Mutta kuolleista herättäminen on kehnoa huumoria.

Niiltä, jotka uskovat sopii kysyä, miksi Vladimir ei ole herättänyt kuolleista Anna Politkovskajaa, Boris Nemtsovia, Sergei Magnitskia..?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Putinin voisi kyllä myrkyttää, mutta jättää herättämättä kuolleista.

Aulis Saarijärvi

Ettekö te usko Putin ihmeisiin Ukrainassa? Eilen oli vahva todistus tapahtumasta. Amerikan lehdistö ei menaa saada nettiäänkään vielä kohdalleen asiasta.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Eipä olisi kovinkaan suuri ihme jos lähikuukausina ilmestyy kirja Kremlin touhuista napsia väärinajattelijoita hoippumasta väärillä poluilla.

Aulis Saarijärvi

Sellainen jo kerran tehtiin samaan tarkoitukseen.
Arvo "Poika" Tuominen: Kremlin kellot.

Siinä syvältä ryssäfobiaan paikan päällä sairastunut kommunisti muistelee mukavaa menoa.

Toimituksen poiminnat