AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Neuvoja hallituksellemme

Yksinkertaisille ihmisille pitää hokea hauskoja ja ajanvietteellisiä huutoja ja hokemia massavälineistä. Silloin ne luulee ymmärtävänsä jotakin ja ovat tavallaan rauhoitettu riehumasta kadulla.

 

Kolme viikkoa ennen vaaleja pitää ottaa esille koiranpaskat puistoissa, tarjoilematon tilaviiniongelma, euroviisumenestyksemme, kauniit naisurheilijamme ja Suomen Hornettien paremmuus kaikkiin muihin Hornetteihin maailmassa.

 

Työvoimapulasta paasasi pääministeri Ahti Karjalainen 1972, kun olin nuorukainen ja ensimmäisessä työpaikassani. Siitä on pärskyen sitten lonksuttanut leukaansa, kuin kolikkoautomaattit, työnantajaliiton johtajat, pääministerit, yliopistotietäjät ja tyhmempi puoli kansastakin keskikaljassa grillatessaan kesälomalla.

 

Ottakaa nyt, Sipilän lipojat kiireellä 20 000 vietnamilaista kiintiö, tai muuksi pakolaiseksi tänne! Kertokaa se EU:ssa, jos orpopiru Orpo uskaltaa suunsa avata siellä. Jättäkää ”katukuvanvärittäjät uimaan Välimereen”! Vietnamilaiset puhuu suomea puolessa vuodessa, ovat perustamassa yrityksiään, eivätkä lomaile ”rauhallisella sotatoimialueella” kuukausittain rahoillamme.

 

Luultavasti eivät kohtuuttoman paljon suomalaisia tapa, varasta, raiskaa, tai muutenkaan työllistä viranomaisiamme. Muistahan meillä on jo kokemukseen perustuvaa esimerkkiä riittävästi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat