AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Farange puhuu, Farange sanoo vaarallisia sanoja, joita pitää sensuroida!

Tällaisia miehiä, kuin herra Faragen ja hänen ajatuksiaan pitäisi kuulla meilläkin eduskunnassa, Helsingin valtuustosalissa ja edes yhden somalaismepin suusta! https://

Kiinnittäkää huomiota noin minuutin kohdalla, että hän sanoo Olli Renhistämme, tästä Sipilän toisesta luottomiehestä ja tukijalasta, aivan tarkan analyysin! Kun

Helsinki tekee hulluja kymmenien ja satojen miljoonien päätöksiä Anni Sinnemäen ja Pekka Saurin ”noin suunnilleen vihreydestä nousseena” ajatuksista, niin Olli Rehn, Timo Soini ja Petteri Orpo tekevät miljardien päätöksiä kepun Juha Sipilän kanssa, joka pettää aina!

https:// Lisää suoraa Faragea suomennetuin tekstein, jos londum ei suju

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Farage on katkera. Sai brexitin aikaan mutta samalla tuhosi oman poliittisen tulevaisuutensa.

Juha Hämäläinen

#1. Farage tullaan historiankirjoituksessa muistamaan yhtenä niistä harvoista EUn poliitikoista, joka edes yritti pelastaa Euroopan muiden kykenemättömien vitipäiden vastakohtana.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Italiassa presidentti kumosi vaalituloksen ja perustuslaillisen menettelyn ja nimitti tilalle entisen Kansainvälisen valuuttarahaston pankkiirin kokoamaan globalisteille mieleistä hallitusta.

Farage ei pitäisi tätä demokratiana, Suomen hallituksen mielestä se on demokratiaa, ei sitä ainakaan kukaan ole paheksunut. Mutta kun asiat eivät mene Brysselin ja ylikansallisen finanssimafian mieleisellä tavalla, demokratia vedetään vessasta alas epäröimättä. - Suomi jatkaa valitsemallaan tiellä, Sininen ryhmä näytti jo hallituksessa esimerkillään mitä mieltä he ovat demokratiasta.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Italian presidentti teki kuten Kekkonen aikanaan.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Suomi oli Kekkosen aikana sentään itsenäinen valtio, ehkä Kekkosen aikana virkamieshallitus teki yhteiskunnan edun mukaista politiikkaa paremmin kuin keskenään riitelevä hallitus, joka ei saanut mitään päätöstä yksimielisesti aikaan.

Juha Hämäläinen

Nigel Farage on puhunut asiaa EUn hulluuksia vastaan. Hänen ulosantinsa on selkeää eikä sitä tarvitse tulkita. Pässikin ymmärtää Faragen puhetta paitsi suvakit. Heillähän ei normaali järki ole tallella vaan massamuisti on pyyhitty yli ja korvattu tahmealla logiikalla ja maailmanhalausopeilla.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Linkit ei toimi minulla..onko nämå niitä liituraitapuheita eu-parlamentissa,kun Rehn oli talouskomissaarina?

Toimituksen poiminnat