AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Raaputan poltiikkoja ja pinnan kuonaa

Suvi-Anne Siimeksestä pitää nyt heti mainita, että hänen poliittinen elämänsä ura oli pelkkää valehtelua ja lupauksistaan lipsumista. Mitä on tämä työnantajajohtajuus arvopohjana? Siimes johti puoluetta, joka istui kahdessa Lipposen hallituksessa, joka aloitti tämän velallisten kotimaisten sielujen myymisen ulkomaille ulosottoon Sauli Niinistön kanssa. Kakkos-Lipissä hän oli Sale Niinistön kanssa valtiovarainministeri! Se siitä touhusta ja sitten työnantajien sylijoukkoon juosten palkintona.

 

Maja Henriksson puheenjohtajana antaa poikien SFP:ssä nyt riviedustajana räkättää USA-sotalelujen lobbarien kanssa niiden hipelöintiin ja ihailuun. Erikoista, että entinen sotaministerimme on julkisesti USA:n aseteollisuuden muodollisessa palveluksessa. Nykyinen sotaministeri Jussi Niinistö niiden PR tehtävissä virka-aikanaan. Eikö liippaa jo läheltä jotakin petturuutta?

 

Puheenjohtajien Wallinin, Thors, ja Henrikssonin tieto ja taito kulkee muuten niin matalalla, että eivät tienneet puheittensa mukaan, miten RKP käsitteli Karjalan ruottia puhuvia viljelijäevakoitakin ”ryssäevakkoina” 1944. Ainuttakaan ei heidän vanhempien esipolvien toimesta otettu ydinrannikkoalueelle asumaan! Isoista tiloistaan ei jaettu rintamamiestiloja kodittomille, kuten sisämaassa tehtiin. Erikoista, ettei Wallinin sukukaan koskaan puhunut kotona niistä asioista. Stubbin karjalaissuku on ollut kuulemma samasta asiasta ihan hiljaa 70 vuotta. Alex Gaj Göran itse sen mainitsi.

 

Henriksson ei ollut kuullutkaan, että Amos Anderssonin isännöimät ruottinkieliset säätiöt maksoivat jopa SKDL:n kansanedustajille, ettei ”ryssäevakko” astu jalalla rodullisesti puhtaille ja kauniskalloisille ”Axel Olof Freudenthal svenska talande” kuntiin, vaatimaan maatilanpaikkaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat