AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

sekoitus uutta ja vanhaa

Uskontoon, aborttiin, sekä menneeseen aikaan, saamaani uskon opetukseeni voinenkin huomioida tämän 28. toukokuuta 2019 päivän uutiset. Ja katso! Joku Mooses hakkasi aikuisen egyptiläisen hengiltä! Se oli ristijumalasta luultavasti mukava, palkittava teko. Siitä lähtien on saanut luultavasti egyptiläisiä hakata hengiltä. Tekijä on saanut juutalaisristijumalan ikuisen armon ja mannan vuotamisen sukunsa päälle. Siis, kun uskoo raamattua ja muita kaunokirjallisia selostuksia.

 

Timo Soini, tuon ikioman timosoini -uskonnon ylipappi kippo päässään kertoi englanniksi valloitetulla maalla välimerenpohjukassa, valloittajille suunnilleen suomeksi käännettynä 2016, ollessaan Suomen ulkoministeri. ”Tämä on teille juutalaisille pyhä maa. Pyhä maa on ikuisesti siis vain teidän!” Tänään timosoiniuskonnossaan, haukkui Irlannin kansan väärin äänestämisestä! Se siitä sinidemokratiasta!

 

Kelaan on koottu yleensä aina kaikki ne maalisliiton/kepun muuten työkyvyttömyyseläkkeelle laitettavat pudonneet kansanedustajat pääjohtajiksi. Muistattehan Pajulan, joka viinatokkurassa hotellissa näki puukkomiehiä huoneissa? Minä muistan keissin, kun se otettiin esille julkisesti tänään tiedotusvälineessä. Siellä ei ollut ketään, mutta kelan pääjohtaja oli kallistanut kuppia jo kolmatta vuorokautta. Silloin siellä on mörkö!

 

Lisäksi maalaisliiton Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajakin niin kirjoittaa, laittaen sen kuuluisan ihmisarvonsa ja arvopohjansa kiinni. Tätä ministeri Olavi Mattilan ja pääjohtaja Jaakko Pajulan ”kännimörköä” jahtasi muuten KRP kahdeksan vuorokautta. Helsingin poliisikomentaja Tapani Elomaa laittoi poikki kaikki muut tärkeät tutkimukset. Käski viisi ylirikoskomissaaria ryhmineen asiaan mukaan.

 

Sen kertoi apulaispoliisikomentaja Arvo Lehikoinen radiohaastattelustaan 2003! Koskaan ei tutkittu Jaakko Pajulan virkahommia viinaan sitoutuneena juoppona. Ihmisiä pidätettiin, otettiin kuultavasti, otettiin kiinni ja pidettiin hetki syyttömästi putkassa. Sellainen suojapaikka oli KELAN pääjohtajan tuoli silloin!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat