AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Hei, me tienataan haittamuuttajilla!

Rasismi, se suomalaismiehen rasismi, eikä siis ikärasismi, on Suomeen tullut kahdessa aallossa. Kokeileva-aalto suunniteltiin 1991 somaleista, joita Moskova ei enää huolinut salaisen poliisin koulutuksessaan elätettävänä. Silloin tuli ensimmäinen vyöry, jossa ministeriöt, kirkko, SPR ja "edistykselliset voimat" halusivat kotouttaa somalit Suomeen suurella verorahalla nopeasti, näyttävästi ja maailmaa syleillen. Yhä kuitenkin Turun virastoissa käyvät plus keski-ikäiset somalinaiset saamassa yksilöllistä virkapalveluaan tulkin ja juristin avulla, oltuaan maassa jo 27 vuotta! Onko kotoutus onnistunut hyvin? Hmmm ... eikö? Miksei suurella rahalla ja henkilökunnalla onnistuta?

 

Toinen aalto alkoi 2015, kun rysähti kesän lopussa ruotsalaisten mobilisoima ihmistsunami Torniosta Suomeen kenenkään estämättä vierasta tunkeutujaa. Sitä tuli noin kahdeksan pataljoonaa eli 35 000 silmäparia, sekä ne oikeusministerin ja ylipoliisin tietämät 5 000 ”harmitonta” piiloutujaa päälle. Viranomaisemme olivat järkyttyneitä, poissa tolaltaan, pakenivat loimille, siis järkyttyneitä ja tunsivat tuskaa. Nämä sanonnat muistan kaikkien Niinistöjen, Sipilän, Stubbin, Haglundin, Risikon ja Soinin kertoneen kaikille suomalaisille ja lehtien päätoimittajille. Sisäministeri Orpo lisäksi pakeni hetkeksi ulkomaille perheineen. Se olikin aikaisemmin sovittu ”lisäloma”.

 

Sitä vastoin luterilainen kirkkomme, oletetussa herrassamme, on ollut mielissään kaikesta tästä. Sen ylin johto vannoo piilottavansa sotarikolliset, terroristit ja muut kryptoihinsa ja asekellareihinsa puuhastelemaan kivaa. Tämän vannoi yliarkipiispa Mäkinen, sekä piispa Askola, kun tuli lopulta ilmi, että luterilainen kirkko piilottelee mahdollisia sotarikollisia. Samalla heidän naispappinsa pyrkivät estämään karkotuksia hysteerisellä käytöksellään. Helsinki ja Turku verorahoin puhdistaa, parantaa, verta letkuttaen, leikkaa ”siviilisotasankarit” taas taistelukuntoon salaa. Syyriaan lennot täyttyvät parantuneista. Samalla koko Suomen virkakoneisto oikeusministeriön ja sisäministeriön voimin haki ja jahtasi yhtä mielipidelehden perustajaa ympäri Euroopan.

 

Samoin ovat äänessä riekkuneet ja riehuneet SPR, pakolaisjärjestöt tästä rasismin esiintymisen kummallisuudesta vain suomalaisissa. Ei kuulemma muut, mutta suomalaiset, impivaaralaiset miehet ovat rasisteja! Olisiko oikein työryhmän ja tohtoritutkinnan paikka heissä? Siinä haittamuuttajateollisuudessa on 200 - 230 bisnesihmistä. Heidän palkallisten lössillään pikaisesti perusteluissa on aina "pakolaisten hyvin kannattavia auttamisyrityksissään". Mukana näyttää bisneksessä olevan kansanedustajaa sossuista, vihiriöistä, kokoomuksesta, vassureista, kepusta ja ruåttalaisissta. Lisäksi korkeita virkamiehiä sukuineen saa valtiolta mukavat pääomatulot.

 

Tulee kuulemma vaivatta laskut valtiolta maksetuksi tilille, riippumatta mitä laskuun kehtaa kirjoittaa. Tätä kai kansanedustaja ja kaupunginjohtaja Nazima tarkoitti kolumnissaan, että Viitakivellä menee hyvin pakolaisasiassa, sekä tämän rasismin kypsyttämisessä? Pakolaisyhtiöiden kirjanpidolliset tunnusluvut ovat viinakauppaakin parempia. Tämänhän tietää hyvin valtiovarainministeri Orpo?

 

On tosiaan hienoa, että luterilainen usko, terrorismi, rasismi, tietyt poliittiset suunnat ja sotarikolliset löytävät toisensa näin pian toisensa syvältä Suomessa, tässä onnellisuuden ihmemaassa!

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Suomalaiset olivat ennen vanhaan viisasta kansaa ja siitä ovat osoituksena kansanviisaudet. Yksi niistä on ”lapsen suusta kuulee totuuden.” Edesmenneellä arvostamallani isoäidilläni oli sanonta ”niissä ei ole vilppiä.”
Tässä blogisti on onnistunut "aikuisen suulla" hyvin tuomaan selkokielellä esiin totuutta, joka ei kansanviisauden mukaan ”pala tulessakaan.”

Ensimmäiset tulijat saapuivat junalla Moskovasta. TV-uutiset oli saatu paikalle kuvaamaan tulijoiden saapumista. Muistuu mieleen, kun esitetyssä dokumentissa tyylikkäät somalinaiset astuivat nilkkoihin asti ulottuvissa upeissa turkeissaan asemalaiturille.
TV:n ”vastaanottokomitea” oli paikalla kuin valtiovierailulla ikään. Tämä oli täysin ymmärrettävää, kun oli sentään kysymys Somalian entisen presidentin Siad Barren merkittävistä kannattajista. He kuuluivat Somalian sosialistiseen vallankumouspuolueeseen. Torvisoittokunta ja punainen matto sentään puuttuivat.

Mitä totuuteen tulee, niin edesmennyt ja suuresti arvostamani Nobel-kirjailija Aleksandr Solzhenitsyn sanoi aikanaan Nobel-esitelmässään vuonna 1970: ”Yksi totuuden sana painaa enemmän kuin koko maailma.”

Aulis Saarijärvi

Jukka Mikkola, epäilen vain, että tämä aloitus pian häviää. Pääsen poliisiin kuulemaan kahden naisen ja ylikomissaarin suusta huutoa "Olet rasisti! Kirjoitat itseäsi kansaa vasten kiihottaen orgasmia! Tunnusta pyrkiväsi vallankumoukseen Niinistöjä vastaan!"

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Pataljoonan sodanaikainen miesvahvuus on noin 750 miestä/naista. prikaatissa voi olla 3000-7000 miestä/naista joten se lienee parempi vertauskohde jos haluat armeijan joukko-osastoja käyttää vvertauskuvana.

Aulis Saarijärvi

Olet oikeassa. Laskin vain ensimmäisen päivän määrästä ne pahimman näköiset sotarambot ja kaulanleikkaajat. Siitä sain noin 5 000 ukkoa.
Todellinen määrähän olisi pitänyt prikaateissa laskea, mutta olen vaatimaton ulkomaalisten suhteen.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Luen marsalkka Mannerheimin muistelmia ja ihailen suuresti sitä kaukonäköisyyttä, mikä marsalkalla oli, kun hän johti omalta osaltaan kansaamme Talvisodan, Välirauhan, Jatkosodan ja heti sodan jälkeisen ajan erittäin vaikeina vuosina. Käsitykseni mukaan tämä kaukonäköisyys tuntuisi valitettavasti puuttuvan monilta henkilöiltä nykyään, jotka ovat hoitamassa avainasemassa Isänmaamme asioita.

Aulis Saarijärvi

Johtiko Mannerheim tosiasiassa mitään? Mitä tekivät sitten siviilipuolella Ryti, Tanner, Rangell, salkuton Paasikivi ja vaikkapa Walden?

Viimeaikaiset lisätutkimukset (ken. Waldemar Erfurth muistiinpanot ja Markku Jokipii) Jatkosodan Mikkelistä antavat ymmärtää, että aina vaikeuksien tullen asiat ratkaisivatkin Airo - Tuompo, tai Airo - Paasonen. Sitten Mannerheim tuli ratsastamasta, tai vain lepäämästä taas karttahuoneeseen katsomaan että "oli toimittu oikein hyvin!" Tätä samaa vihjaili jo 1960-luvulla tasavallan sensuurijohtaja Kustaa Vilkuna ja "Sanan valvontaa"- kirjassa. Ilmari Turjalle asiasta oli kertonut luultavasti Heindichs. Turja uskalsi kirjoittaa sen näytelmään "Päämaja".

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Viime sotiin liittyen suosittelen vilpittömästi lukemaan kenraali Erich Heinrichsin kirjan ”Mannerheim Suomen kohtaloissa II” ja luonnollisesti Mannerheimin muistelmien osan II. Heinrichs toimi mm. Yleisesikunnan päällikkönä sota-aikana.

Aulis Saarijärvi

Marsalkka Mannerheimin viimeinen naisystävä, kreivitär Gertrud d'Arco rahoitti marsalkan muistelmien kirjoittamista Sveitsissä.

Gertrud d'Arco maksoi palkkaa eversti Aládar Paasoselle, Suomen sotilastiedustelun entiselle päällikkölle, joka oli aluksi marsalkan pääkirjoittaja muistelmien kirjoittamisessa. Samalla piti muullekin "kirjoittajaryhmälle" saada korvaus. Muistelmia tarjottiin kiivaasti USA:n, mutta eivät kelvanneet, siksi vasta 1948 alussa kirjoittaminen aloitetitin suomeksi. Ne saatiin myyntiin 1952, päähenkilön kuoleman jälkeen työryhmätyönä. Paljonko niissä on todellista Mannerheimia ja paljonko muuta? Asiasta ovat kirjoittaneet hyvät kirjat mm. Unto Hämäläinen, Keijo Kulha ja vaikkapa Reima Luoto.

Toimituksen poiminnat