AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Tieto lisää jotakin sitten toisin päin

Ketjussa vaikuttaa olevan kaikki nooppelitason tietäjät fysiikasta, paineesta irtoavien kappaleiden lentämisestä ja räjähdekemiasta. Pascalin laki sanoo ”Paine pyrkii yhtä aikaa kaikkiin suuntiin yhtä voimakkaana.” Vastaus oli uudelle luonnonlaille, että paine vain eteenpäin heittää räjähdyksen sirpaletta. Lähes 4 000 kilometrin tuntivauhdilla räjähtävä kapseli repeää varmasti ilmavirran voimista. Siinä vastaus sille, joka ei sitä tajunnut asiaa. Samalla sille joka tyhmänä ei ihmettele 10 000 metrin korkeudesta räjähdyksen jälkeen hyvänä säilynyttä ”ohjusta”, jossa vielä ohjetarratkin kyljessä ehjinä. Ei ainuttakaan sirpaletta vieressä olevaan, vaan jokainen lentokoneeseen lentänyt!! Hee heee. Minä en väitä, etteikö juuri Putin olisi sen raahannut sinne ja laukaissut! Minä väitän, että helvetin huono propagandan kyhäelmä on tuossa eilen maailmalle esitetty. Moniin se katoaa aitona asiatotuutena, kuten täällä ketjuissa kiihkoillaan. Tuota lehdistötilaisuutta kuumeisena levittää yhä Reuter’s. Sitten tähän ”totuuden torveen” Bellingcat on Syyrian sodasta tarinoidessaan ja tehdessään ”verikuvia” lapsista jäänyt kiinni joka viikko. Periaatteessa se ”toimisto” on yhden miehen pyörittämä innovaatio hotellista avustajineen. Herra on kuvissa ”maalaamassa” lapsia veriseksi. Sama herra pesee kakarojen naamoja ruskealla vedellä ja kakarat kivusta kirkuu. Se oli lavastus hallituksen sariinipommiin. Samalla kylän ukot oviaukossa naureskevat asialle. Ei maailmalla enää järkevät uutistoimisto julkaise Bellingcatin juttuja, ainoastaan maksetut antivenäjäpäiset levittävät. Niin meilläkin Yle ja TS pakotetaan lietsontakiimaan. Meillä on pakko, kun jo vuodessa satoja miljoonia elintarviketeollisuudellemme ja maataloudelle maksanut boikottimme Venäjään pitää jotenkin tyhmille saada todistetuksi Krimistä, lentokoneesta, myrkytyksestä ja Syyriasta. Samalla totuudesta joutuisi SOS hallitus ja rakastettu Sauli Niinistö naurun alaiseksi suurlähetystön karkotuksin ja eniten Suomea rankaisevan boikotin vuoksi. Ovat tehneet väärät valinnat, joista kansa nyt kärsii. Ei portugalilainen tai itävaltainen boikotista kärsi mitään! Kuulumme länteen! Kuulumme länteen! Kuulumme länteen!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Epäsuhta on melkoinen, kun joku tykönään pähkäilevä Havukka-ahon ajattelija haastaa kansainvälisen asiantuntijakomission, joka selvittää tapausta faktojen ja todisteiden sekä tuhansien kuulustelujen kautta vuosikausia päätyen sitten yhteiseen lopputoteamaan koko aineiston ollessa julkista.

Aulis Saarijärvi

Joo siinä on pähkäilemistä Havukka-ahon ajattelijan kykynsä menettäneille!

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kansainvälinen tiedeyhteisö on oudon hiljaa. Ilmeisesti vain Aulis on tarkastellut tätä tapausta tieteen näkökulmasta.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Ilmeisesti he ymmärtävät jonkun verran enemmän ilmatorjuntaohjusten taistelukärkien toiminnasta kuin blogin "ajattelija". BUK-ohjuksen taistelukärki on suunniteltu niin että sen räjähdys sinkoa sirpaleita sivuille ja eteenpäin.
https://www.google.com/search?q=buk+warhead+explos...

Tämän blogin ajattelija ei ajatellut niin pitkälle että hän olisi tarkistanut asian vaan kehitti oman teoriansa. Mitä tulee tuohon Bellingcat osioon niin jättäisin väkevät juomat juomatta aamulla jos olisin ajattelija.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #21

Hei sinä Karlsson, kun tulit mukaan koulunpihan kiusausleikkiin! Tässä sinullekin googlausta.

https://www.google.com/search?q=navetta+koneita&cl...

On hyvä että näin helteellä muistat nestetasapainosi hoidon aamusta.

Käyttäjän SimoHyytinen kuva
Simo Hyytinen Vastaus kommenttiin #21

"BUK-ohjuksen taistelukärki on suunniteltu niin että sen räjähdys sinkoa sirpaleita sivuille ja eteenpäin." <-- Tuo pointti pisti itsellenikin silmään, sillä ohjuksen kärkikartio on suht kurttuinen, mutta ehjä. Oletan, että kuvassa oleva ohjuksen runko ja kärkikartio on vain rekvisiittaa.

70kg RDX-tapaista jotain sekoiteräjähdettä käytettäessä palonopeus on kutakuinkin 9000m/s, niin olettaisi myös ohjuksen rungon tuhoutuvan niin, että vain polttosuutin jäisi jäljelle. Räjähteeseen lisätty alumiini lisää räjähdyksen kuumuutta, mutta rungossa ei juuri ole jälkiä "kuumuudesta", vaikka kuumuus olisikin vain hetkellinen.

Kyllä mielestäni Aulis ihan oikeilla jäljillä on.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #23

"Oletan, että kuvassa oleva ohjuksen runko ja kärkikartio on vain rekvisiittaa."

Jos on totta, niin Sirenin täällä mainostamien "tutkijatohtorien" puhe menee vielä entistäkin hullummaksi, koska hehän puhuvat todisteeta ja viisaavt pönttöä videon kohdalla 12. 45 - 13. 50 min!
Tuollaiseen tilaisuuteen voisi siis viedä sontaltalikon ja väittää Putinin heittäneen sen lentokoneen lasiin.

Kyllä ... kyllä minäkin uskon Putinin niin tehneen. Kuulumme länteen arvopohjiemme kanssa!

Käyttäjän SimoHyytinen kuva
Simo Hyytinen Vastaus kommenttiin #24

Osallistuin aikanaan keskusteluun, missä pohdittiin tapausta. Päädyimme siihen, että ohjuslavetti mitä todennäköisimmin tuli Venäjän puolelta ja sitä tukevat muutamat kuvat ja eräät paikkatuntemukset. Riitaa meille jäi mm siitä oliko koneen pudottanut ohjus BUK-M1 vai versio M2/3, sillä Venäjällä on aktiivikäytössä vain nuo uudemmat M2 ja M3(ehkä) versiot(Ukrainalla M1).

Ukrainan SU-25 osuus suljettiin heti alussa pois, koska tästä maataistelukoneesta ei ole tutkahavaintoja. Kone olisi näkynyt jopa ilman toisiotutkaa laajalle alueelle sillä lentokorkeudella.

Ohjuksen tulokulma pääteltiin siitä, että myös moottorissa näkyi sirpaleiden osumajälkia. Eli ohjus tuli etu-alhaalta ja räjähti koneen ohjaamon vasemmalla puolella ylhäällä koneesta päin katsottuna.

Yheisymmärrykseen emme päässeet siitä, että kuka luovutti oletetun Ukrainalaisen rahtikoneen lentosuunnitelman etukäteen, koska sillä tiedolla ohjuslavetti oli juuri oikeassa paikassa. Miksi lennonjohto ohjasi noin 300km pohjoisemman reitin koneelle poiketen alkuperäisestä lentosuunnitelmasta ja juuri yli sotatoimialueen.

Mielestäni ampumiskäskyn antanut ei ole yksin syyllinen tapahtumaan vaan kone ohjattiin tahallaan tapaturmapaikalle.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Suomi on osa länttä. Joo. MUTTA, Venäjän naapuri.

Btw. Kannattaako naapurissa olevan kanssa olla väleissä ?

Tomi Vaalisto

Niin, mikä on sen kaveruuden hinta? Erittäin hyvä kaveri Venäjän kanssa on Valko-Venäjä, tulisiko Suomesta samanlainen?

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Auliksen kirjoitusta lukiessa tuli elävästi mieleeni täällä aikaisemmin taajaan vaikuttanut blgisti:
http://jukkanieminen11.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ka...

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

Nämä molemmat tietäjät iänikuiset ovat verrattomia älyniekkoja. Tässä rikostutkinnassa leegio insinöörejä, fyysikoita, lääkäreitä sekä sotilasasiantuntijoita tekee rikospaikkatutkintaa ja rekontsruktioita.

Tutkijat ovat siis keränneet todistuskappaleita sekä tehneet tieteellisiä kokeita asioiden selvittämiseksi. Näiden tutkijoiden työ menettää arvonsa ja uskottavuutensa herrojen Saarijärvi ja Nieminen esittämien argumenttien myötä. On todella huikaisevaa, että näillä kahdella auktoriteetilla on tohtorin tutkinnot jääneet vähän kesken mutta nojatuolistaan käsin he kertovat kuinka asiat oikeasti ovat tässäkin tapauksessa.

Tomi Vaalisto

Laitetaan tähän yksi soraääni:

Esimerkiksi ontelokranaatti perustuu suunnattuun räjähdysvaikutukseen. Tähän perustuvalla panssarinyrkillä tuhottiin hektisenä kesänä 1944 Kannaksella satoja panssarivaunuja.

Suunnattua räjähdysvaikutusta käytetään myös viukamiinassa ja muutamissa muissa ihmisen tappamiseen tarkoiteutuissa applikaatiossa.

Siviilikäytössäkin räjähteiden sijoittelulla saadaan aikaan suunnattu leikkaava vaikutus esim putkea tai palkkia katkaistaessa.

Räjähdyshän on palamisreaktio, joka etenee suurella nopeudella aaltoina, mikä näkyy hyvin esimerkiksi tällä videolla: https://www.youtube.com/watch?v=vHV8fNffJqQ

Aulis Saarijärvi

Ontelon räjähdys antaa liike-energian ja lämmön sulalle metallisuihkulle. Suihkulla ei ole muuta energiaa, kuin liike-energia, siksi suihkumetallin tiheydellä ja sitkeydellä on suuri merkitys. Kartion metallina voidaan käyttää terästä, alumiinia, tantaalia, kultaa, kuparia, volframia tai köyhdytettyä uraania. Kartion tehtävä on sama, kuin hylsyn, lukon ja panospesän aseessa. Se suuntaa sulasuihkun energian. Ase suuntaa ruutikasun paineen luodin perään ja piippu antaa suunnan.

En sitten enmpää jankuta teidän "tietäjien ja osaajien" kanssa aseteknologiaa. Varmasti häviän teille kaikille kaikessa, kun olen vain Korkeajännitystä lukenut ja katsellut TV:tä. Teillä näyttää olevan fysiikasta ja mekaniikasta maailman kaikki tieto.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

Sinulla on eri näkemys kuin tämän rikoksen tutkintaryhmällä. Olet kritisoinut tutkijalautakunnan löydöksien pätevyyttä. Tämä osoittaa ihailtavaa teknistä ja ihan yleistä tietämystäsi. Olisi hyvin rakentavaa, jos lähettäisit omat näkemyksesi tutkijalautakunnalle. Uskon, että nämä eri alojen tutkijat olisivat kiitollisia saadessaan terävät havaintosi ja analyysisi suoraan nojatuolistasi. Näinhän ne asiat etenevät.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #10

Enkö saa kritisoida, kun näen hölmöyttä, jonka sinäkin imet sisään mitään huomaamatta? Tämähän on kaltaisellesi suuri apu, että kirjoitan muutakin kuin soopaa.

Osaan arvostaa sitä, että olet huomioinut teknisen osaamiseni korkean laadun. Kiitos siitä, ettei tarvinnut itse sitä kertoa.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén Vastaus kommenttiin #12

Minä kehotin sinua lähettämään löydöksesi ja analyysisi tutkijalautakunnalle, koska uskon, että monikin tutkijalautakunnan jäsen voi sen jälkeen iltaisin muistaa sinua kiitollisuudella ja lisätä sinun nimesi niiden joukkoon, joita rukouksen kohteen tulisi eritysesti siunata. Ei tämä nyt oikein kritiikiltä vaikuta.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #13

Mutta Siren, jätä minut pois rukousaamiaisistasi ja muista satuolentojen palvonnasta!

Puhutaan tekniikasta asiaa, jos se sinua kiinnostaa. Oletko innostunut esim. stirlingtekniikasta lömpövoimakoneina, tai ehkä haastamme merenpohjan metaanin hyväksikäytön tekniikasta ... eikö? No, sitten kirjoitellaan akkutenniikasta, jossa lataus voidaan tehdä suurella virralla.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén Vastaus kommenttiin #15

En tiedä mistä rukousaamiaisista puhut. Sinua nähtävästi kiinnostaa puheenaiheen siirtäminen pois MH 17 alasampumisen tutkinnasta.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén Vastaus kommenttiin #12

Tutkijalautakunnan jäsenten on hyvä tietää mitä kello on lyönyt. Aika entinen ei palaa. Tutkija, joka tohtorin arvon hankittuaan on perehtynyt erikoisalaansa muutaman vuosikymmenen, tulee tietämään, että kuka tahansa maallikko oman asenteensa pohjalta kumoaa hänen näkemyksensä. Asenne ratkaisee!

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #14

Sinua ei siis kiinosta tekniikasta kirjoittaminen kanssani, vaan äksyily? Montako tohtoria tiedät siinä "tutkintalautakunnassa" olleen? Googlaa sitä hieman ja sitteen taas uusi viesti.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén Vastaus kommenttiin #16

Lähdet siis sille linjalle, että tutkijalautakunnan tohtorien saavutettua tietyn kriittisen lukumäärän, se mahdollistaa tutkijalautakunnan relevanttien vasta-argumenttien esittämisen sinulle?

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #18

Montako tohtoria olikaan? Hollannissa on, kuin Saksassa, että Dr. paperin voi ostaa käyttöönsä. Niitä älä googlesta laske! Minullakin on sellainen ostettuna okctoberfestilta 2009 Baijerin ryyppykierroksellani. On nimeni ja Dr. arvoni olen saanut De Johannes Guttenberg yliopiston filosofisesta tiedekunnasta. Hienot ornamentit reunoissa ja sinettilakalla kiinnitetty höyhen alaosassa. Maksoi 85 euroa.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén Vastaus kommenttiin #20

Laita ihmeessä ostamasi tutkintotodistus liitteeksi kun lähetät materiaalisi tutkijaryhmälle. He vaikuttuvat entisestään.

Tomi Vaalisto

Ei kannata ottaa asiaa kovin henkilökohtaisesti ja aika moni niitä Korkeajännityksia on lukenut.

Noinhan se ontelokranatti toimii ja esim kupari toimii väliaineena. Toki siinä syntyy räjähdysaalto joka suuntaan, mutta muotoilu kartioksi vahvistaa räjähdysnopeuden haluttuun kohtaan. Etäisyydelläkin on merkitystä - jos kohde on liian lähellä ei haluttua vaikutusta synny.
Kylkimiinalla on sama periaate, mutta etäisyys kohteeseen on muutamia metrejä, jossa suihku on tehokkaimmillaan.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Aulis sai koko rintaman kimppuunsa ainoastaan majuri puuttuu.

Mahtavaa keskustelua,kiitos tästä tasosta trolleille.

Toimituksen poiminnat