AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Verotuksella sotakuntoon!

Kaikissa yhteiskunnissa on kieroilla tavoilla pystytty verottamaan ihmisen elämä. Ihmisen pysyminen hengissä, on verotettu hyvin. Siihen kuuluu verottaminen syömisestä, juomisesta, asumisesta, liikkumisesta ja vaatetusostoista. Arvonlisävero on hieno valtiollinen kiristyskeino jäseniään kohtaan. Se, kun laitetaan elintarvikkeisiin, sähköön, veteen, jätteeseen ja palveluihin, et voi sekuntiakaan elää maksamatta sitä. Työnteko on verotettu monelta suuntaa erilaisilla tilistämme rahanpoisoton nimityksillä. Poliitikkojen mässäily verorahoillamme on mielenkiintoinen asia. Esimerkkini on sotaan hurahtanut ministerimme, Jussi Niinistö. Hän haluaa kenraaleineen Suomesta suuren NATO -sotalelujen ja tarvikkeiden varaston. Ne pitää vielä olla kaikki made in USA, laadusta ja soveltuvuudesta välittämättä! Hänestä Suomen pitää uudistaa ilmavoimat suurimmaksi Pohjolassa! Niinistö vaatii Suomeen uudet, valtavat merivoimat, makaamaan kuusi kuukautta jäissä. Niinistöstä maavoimat tarvitsee vielä monet lisäbudjetit, että saadaan aikaan EU:n viidenneksi armottomin tappolaitteisto kymmenien miljardien rahoilla, viisi miljoonaisesta kansasta. Mitä vanhaa sota-Albaniaa ja NATOn sotaharjoitusaluetta se haluaakaan Suomesta 2020 mennessä, tästä leipäjonojen surkeudesta? Ajatelkaa, että Suomi osaisi niillä rahoilla kaikille soittolaitteita. Mitä kitaristeja, viulistia ja sellistejä täältä maailmalle lähtisikään? Niinistön sotaleluilla voitaisiin ostaa nuorille F3 luokan autoja 9 000 kappaletta talleineen. Kuinka tältä olisikin maailmalle uusia räikkösiä ja häkkisiä ja bottaksia viemässä Suomen mainetta! Miksi niin olisi tarve? Tämä Kimi Räikkönen on Suomelle enemmän maineeksi ja tietoisuudeksi, kuin kaikki tuottamattomat suurlähettiläämme maailmalla yhteensä, tai Ollilan Jorman hienostobrännyporukkaa! Muistattehan sen hemmetin kalliin Ollilan vuosia kestäneen projektin valtion varoilla? Siinä kököttivät pikkulillinsä pystyssä samppakiljua juoneiden Suomi-brändymiesten ja naisten eliittilauma? Räikkösen tuntee positiivisesti Aasiassa miljoonat liikemiehet, poliitikot ja tärkeät ihmiset ilmaiseksi veromaksajillemme. Moniko kiinalainen tuntee seuraavaksi tärkeimmän suomalaisen?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Ehdotan vihapuheveroa ja rasismiveronkin voisi laittaa

Sitten sananvapausveron voisi lätkäistä kun prkl joku kehtaa olla eri mieltäkin

Sitten sovinistit saisi maksaa meetoveron

Uskon että Juha,petsku ja uuvatit kyllä näihin tarttuu

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Suomi toistanee 30-luvun panssarilaiva-katastrofinsa. Suomi tarvitsee sokkeloiseen saaristoonsa pieniä, matalakulkuisia ohjusveneitä, ei juurikaan muuta. Merirajan vartiointiin sitten vartioalukset; ei taistelulaivoja (korvettiluokkaa).
F-35 on nyt maailmalla havaittu raakileeksi, Niinistön kanta lienee se, että niitä ostetaan; rahaahan on(?). Vanha kysymys; miksei eurooppalainen hävittäjä, no kun se ei ole "made in usa". Ei kelpaa.
"Sapelinkalistelu" Suomessa on muutenkin noussut aivan järjettömiin ja sitten ihmetellään meidän yli 1300km:n rajan takaisia Venäjän toimia.
Veroja tietenkin pitää maksaa hyvinvointivaltion ylläpitämiseksi, siis kaikkien, yritystenkin, jopa puolueidenkin mahtiomaisuuksistaan.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Jos Hävittäjien sijaan hankittaisiin ohjuspuolustusjärjestelmä saataisiin rahalla oikea maanpuolustusjärjestelmä jolla olisi merkitystä.

Toimituksen poiminnat